Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, tammikuuta 28, 2006

Jo riitti...

... roinat nääs. Kyllästyin kertakaikkiaan aivan totaalisesti katsomaan rojuhuoneen (sen pitäisi olla leikkihuone) lattiaa, joten käärin hihat ylös ja kävin huoneen kimppuun. Nyt on siistiä... ja kolme isoa muovikassillista kamaa menossa roskiin. Rankkasin raa'asti pois kaikki epämääräiset, risat tai muuten häiritsevät rojut, samaten kaikki kirjat joista puuttui yksikin sivu tai kannet olivat räjähtäneet. Hoh, tulipahan siistiä! Enää olisi neljä huonetta joille pitäisi tehdä sama.. huoh, kävipä väsyttämään, saa jäädä odottamaan toista päivää. Ei sitäpaitsi mahdu yhtään enempää roskiakaan roskikseen, ja maanantaina on vasta tyhjennys.

Ennen siivousta ehdittiin käydä Isosiskon kanssa Novitan myymälässä etsiskelemässä virkkuukoukkuja mutta siellä oli käynyt sama kato kuin kaikissa muissakin paikkakunnan liikkeissä... vain pieniä kokoja jäljellä. Myyjä sanoi, että poncho-buumin myötä kaikki isot koukut ovat menneet, ja vasta helmikuussa tulee lisää jossain vaiheessa. Että silleen... pitänee käydä uudelleen myöhemmin. Ihania lankoja oli kyllä... oli Palmaa eurolla kerä (osa väreistä), Butterflyta 1,90 e/kerä, Hippyä 3,50 e/kerä - ja sitä sitten ostettiinkin kun Isosisko haluaa siitä tehdä J-serkulle ponchon syntymäpäivälahjaksi. Kuvaa seuraa sitten kun ensin saadaan sopiva virkkuukoukku ja työ on valmis.

Niin ja vauvakuume puolella saa kuumeilla edelleen. Täti tulikin jo tänään kylään, niin minä kyllä ajattelinkin että tulossa on, aamulla oli "mukava" päänsärky merkkinä. Mutta kuten sanottu, mikäs kiire tässä on :)

Nyt on vähän ähky olo. Lauantai ja hiilaripäivä nääs, tuli syötyä rasvakeittimellä tehtyjä ranskalaisia ja kananuggetteja, ja kun Mies ja Isosisko (muiden avustuksella) taas leipoivat pullaa, niin pitihän se ottaa lämmintä pullaa ja kylmää maitoa myös. Outoa kyllä on se, että yksi pulla riittää aivan mainiosti - ei tee mieli enempää.

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home