Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, tammikuuta 19, 2006

Omituisia tapoja

Äidin elämää ja Langanpäitä haastoivat minut kertomaan omituisista tavoistani. Omituista... ei kai minulla sellaisia ole ;o) ? Pakko myöntää, että tämä vaati miettimistä.

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Nukkuminen
Minä pyrin nukkumaan joka yö vähintään 10 tuntia, mikä on hyvin monesta outoa kun ottaa huomioon, että talossa on "pari" lapsukaista. Minusta tuo on hyvin normaalia, ja joskus tuon lisäksi kelpasi päiväunetkin mutta niille harvemmin ehdin.

2. Vauvakuume
Oireilu alkaa kun nuorin on 6kk. Tämä on kyllä minustakin ihan outoa. Vaihdevuodet tulee ja pelastaa toivottavasti pian ;)

3. Makuuhuoneen ovi
En osaa nukkua missään, missä ovi olisi auki. Siis kotona makuuhuoneen oven on oltava kiinni, kuten myös mökillä (ja siellä se saa olla lukossakin kun samasta ovesta mennään ulos) ja vanhempieni luona (tuolla hihkun komentoja lapsille että "ovi kiinni, ovi kiinni" kun kulkevat ovesta edes takaisin ja yrittävät aina jättää oven auki).

4. Rattaat/vaunut
Niitä ei ole koskaan liikaa? Siinäkin vaiheessa kun autotallissa oli kahdet yhdistelmävaunut, kahdet sateenvarjorattaat, yhdet matkarattaat ja yhdet kuomurattaat, katselin aina vain uusia. Edelleen ihastelen uutuuksia ja haluaisin uusia, mitä Mies ei ymmärrä ollenkaan.

5. Laiskuus
En jaksa hääriä siivoamassa koko aikaa tai edes joka toinen päivä, koska tässä taloudessa se on turhaa (tähän edelleen huomautus: imurointia en laske siivoamiseksi koska sitä pitää tehdä joka päivä niin monta kertaa että on jo arkirutiini). Parempi viettää sekin aika esim. irkissä. Kerran viikossa jos saisi lattian näkyväksi vartiksi on aika hyvin mutta yleensä Pipa, Poppana ja Taapero pitävät huolen siitä ettei niin kauaa kestä.

Noin... tulihan sitä mieleen edes jotain. Ja nyt haasteen saavat Turparulla, Stinan sepustukset, Uniprojekti, Pieniä askeleita ja Artesaaniksi.