Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, joulukuuta 21, 2005

Ja niin joulu joutui jo taas pohjolaan...

Joopa, nyt taitaa olla viimeinen hetki kirjoittaa blogiin vielä jotain ennen joulua - epäilen etten huomenna ehdi, ja perjantaina vielä vähemmän kun tämä tonttujoukko suuntaa moottoroidun rekensä kohti Länsi-Helsinkiä. Vähän tyhmää kyllä lähteä mustaa joulua viettämään sinne, kun täällä olisi hanget hohtavat ja valkoiset... mutta eiköhän sitä nyt muutaman päivän kestä ja sitten pääsee takaisin tänne lumen keskelle. Luultavasti (sääennusteen mukaan) sitä lunta on sitten vastassa heti sen verran, että lumikolalle tai -lingolle tulee töitä... Menisi nyt nekin lumet Helsinkiin mielummin.

Eilen saimme viimeiset lahjat ostettua. Tuuliviirille ja Miehelle. Ei mitenkään viime tippaan, kuten ei paketointikaan illalla kauheassa kiireessä ja salassa lapsilta kun isäni tulee muutaman tunnin kuluttua puita hakemaan ja vie lahjat samalla edeltä. Ei nuo näyttäisi tänä vuonna meidän autoon mahtuvankaan piiloon, joten hyvä vain että vanhemmillani on pula polttopuista. Mies noita puita sahaili parisen tuntia illalla valmiiksi. Nyt juon aamukahvin ja käyn paketoimassa loputkin paketit - niitä jäi kahden tunnin pakkailuista huolimatta vielä täksi aamuksi, hidasta hommaa. Onneksi älysin ostaa teippiäkin lisää, eka teippirulla loppui illalla. Lahjapaperia on niin ikään mennyt kohta 10 metriä. Lahjoja ei ole montaa, pari per nuppi lapsille, mutta ne ovat isoja paketteja.

Jaahas... kahvi loppui ja Taapero, Pipa ja Poppana nukkuvat edelleen joten nyt pakkailemaan. Jatkan tästä sitten myöhemmin...