Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, tammikuuta 24, 2006

Älä nuku - käytä ääntäsi!

Tänään on presidentinvaalien viimeinen ennakkoäänestyspäivä, sunnuntaina varsinainen äänestyspäivä. Jos et vielä ole käynyt äänestämässä, ehdit siis hyvin.

Jotkut sanovat, etteivät viitsi äänestää kun oma ehdokas ei ole ehdokkaana tai että osoittavat mieltään kun eivät äänestä, toiset piirtävät mikki hiiren kuvan tai jättävät tyhjän, ja sanovat että se on kannanotto. Roskaa, bullshittiä sanon minä! Demokratiassa ei kaikkien ehdokas voi olla ehdokkaana enää loppupelissä, diktatuurissa taas on vain yksi ehdokas - kumpi on parempi systeemi, kysyn vain? Jos ei käytä äänioikeuttaan, ei pidä sitten marista asioista. Äänestämällä voi sentään yrittää vaikuttaa asioihin.

Jos oma ehdokas ei ole nyt loppupelissä mukana, kysy itseltäsi kumpi on pienempi paha presidenttinä... Halonen vai Niinistö. Annatko äänesi Haloselle, joka on kuusi vuotta jo virkaa hoitanut, eikä siitä moittimista löydy. Toinen vaihtoehto on sitten tämä "työväen" presidentiksi itseään tituleeraava Niinistö, jolla ei ole enää hajua edes tavallisen myyjä/kassan palkasta. Kun häneltä kysyttiin mitä kassa saa palkkaa käteen, niin vastaus oli 2000 euroa! Haloo! Millähän planeetalla herra Niinistö elää? Edes brutto ei ole lähelläkään tuota. Ei ihme että on kasvattamassa tuloeroja kun kuvittelee että pienipalkkaisetkin saavat tuollaisia summia käteen.

Käytä siis äänioikeuttasi ja äänestä. Minulle opetettiin jo pienenä, että äänestysoikeutta ei tule heittää hukkaan, sitä voisi pitää melkein kansalaisvelvoituksena.

5 Comments:

 • At tammikuuta 24, 2006 1:02 ip., Anonymous Anonyymi said…

  Miksi mun kommentointi ei onnistu?

   
 • At tammikuuta 24, 2006 1:03 ip., Anonymous Anonyymi said…

  Piti siis sanomani:

  Jee, onhan muitakin samoin ajattelevia! Täällä töissä kaikki äänestää Niinistöä,paitsi minä. Sillä minä a) en äänestä miestä. Koskaan. Piste. ja b) Tarja on HYVÄ :)

   
 • At tammikuuta 24, 2006 1:34 ip., Blogger Lape said…

  Mä kävin äänestämässä jo ekana ennakkoäänestyspäivänä ;) viikko sitten... selvääkin selvempi ketä noista kahdesta äänestäisi ;) Toista kun oo ikuna voinu sietää.... eipä siitä sen enempää... ainakin olen oman osuuteni hoitanut... kävi mieten kävi...

   
 • At tammikuuta 25, 2006 4:09 ip., Anonymous Anonyymi said…

  Äänioikeuden puolesta taisteltiin viime vuosidan alussa ja on aika kiittämätöntä, jos ei sitä oikeutta käytä. Mitä tulee uuteen pressaan, ei rahaa saa tasan vaikka mitä tekis. Ja eikös ne demarit ole ollut hallituksessa jo aika kauan tekemässä hallaa lapsiperheille! Tosinainen äänestää kunnon miestä !

   
 • At tammikuuta 25, 2006 6:17 ip., Blogger tsu said…

  sn, väärin... en mistään hinnasta äänestäisi henkilöä, joka kuvittelee myyjän/kassan palkan olevan _käteen_ tuplaten todellisuudesta!! Kyllä presidentillä tulee olla jalat maassa eikä pää Saturnuksessa.

   

Lähetä kommentti

<< Home