Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2006

Sunnuntai... ja sunnuntai

Puollantuoksua koti täynnä. Leipoja en kylläkään ole minä, minä vain neuvoin Isosiskoa taikinan teossa. Tyttö halusi suorittaa partiota varten jonkun leipurimerkin, ja sitä varten piti leipoa. Taikina on tuplakokoinen eli litra nestettä, joten sitä riitti sitten Miehellekin pullien vääntämiseen - ei mennyt Isosiskolta koko päivä siihen.

Taapero kehitti itselleen taas nuhaa ja yskää. Sai kurkkuunsa jostain jotain jossain vaiheessa ja ykäsi päällensäkin vähän. Mies sutaisi sen kostealla rätillä pois mutta kylläpä oli eto haju silti kun tissittelin pojan päiväunille :PP Piti hengittää suun kautta. Hyh! No, en minäkään viitsinyt enää alkaa vaatetta vaihtamaan kun päikkärin jälkeen pääsee saunaan. Tänään nautin siitä kyllä täysin rinnoin - palelee ja sormet on ihan jääkalikat. Nenä oli minullakin aamulla tukkeessa, joten jospa saunominen auttaisi niin etten kipeäksi tule. Lämpö pompii edelleen 37,1 asteen tienoilla.. hmm..

Mies oli aamusta roudannut poikien peitot, tyynyt ja patjat ulos, ja kun nousin Taaperon kanssa yöunilta, oli pakastinkin jo tyhjennetty ja sulamassa :o Ahkera mies minulla. Minä en olisi vielä klo 9 aikoihin saanut mitään aikaiseksi. Mies viihtyi myös ulkona tuossa pakkasessa... vain siksi että hioi yhden uunivuoan reunat pyöreiksi, jouduttiin hieman reunoja siitä pätkäisemään kun uusi liesi ostettiin, oli reunojen verran liian iso uuniin. Olisihan tuon homman voinut ensi viikon lämpimimmillä keleilläkin tehdä.

Ai niin, lisäys... Eilinen hiilarimaa ei ollut niin houkutteleva :/ Sain hikisesti kolme leipää syötyä... eikä enempää tehnyt mieli.