Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, tammikuuta 23, 2006

Viikon alku

Aamupäivästä olin ahkera... outo virtapiikki jatkuu? Innostuin pitkästä aikaa pesemään itse vessan, yleensä Isosisko ja Esikoinen ovat hoitaneet homman, ja konttasin lattiankin pesten huolellisesti joka nurkan. Toiseen vessaan asti en ehtinyt ennen Isosiskon kotiutumista, ja hän ilmoitti haluavansa pestä sen.

Tänään uskaltauduin jo uloskin kun lämpömittari näytti enää -13 astetta. Oikeastaan se oli pakko, jääkaapissa oli enää valot ja ehkä jotain mikrobista elämää, josta en onnekseni tiedä mitään, voin kuvitella ettei sitä ole kun en sitä näe. Lähdin siis kaupassa käymään saatuani Taaperon unille, Isosiskon jäädessä kotiin katsomaan tehotyttöjen perään. Liikenteessä selvisi sitten, että kannattaa ajaa varovasti. Oli liukasta, ja ekan kerran kun jarruja painoin, tuntui ettei mitään tapahdu... taisivat olla vähän jäässä. Kauppaan pääsin kiertotietä, juuri siinä risteyksessä, mistä piti kääntyä, oli kaksi autoa ottanut keulakosketuksen toisiinsa ja tukkivat liikenteen tehokkaasti. Poliisit olivat juuri tulleet paikalle, ja meinasin yhden yli ajaa kun en huomannut sinivuokon tien yli hyppelevän kamera kädessä... käyttäisi suojatietä mokoma.

Kp:t ovat nyt 23 ja alan olla varma siitä että hutiammunta tuli ;) Ei yhtään sellaista oloa, että olisi tärppi käynyt. Laihdutuspuolella sen sijaan sujuu hyvin :)) Viikossa lähti -1,5 kg ihan vain paikoillaan istuen :D Sormijumppa näppäimistöllä melkein ainoa liikuntamuoto ;)