Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, marraskuuta 24, 2005

Mitä Miehellä mielessä?

Eilen illalla Mies pyysi Isosiskoa tuomaan hänelle mittanauhan. Isosisko vei, Mies oli hetken hiljaa ja komensi minua tulemaan luokseen. Siinä vaiheessa tuumasin että nyt on vaaralliset viritykset Miehellä mielessä - mittanauha kädessä ja komentaa minua tulemaan, ei käy ;D ! Tuuliviiri tuumasi sohvalta että isä mittaa äidin pepun, johon Mies tuttuun tyyliinsä läväyttää vastauksen "eihän tämä mitta sentään siihen riitä"... grrrrrr. Rääväsuu mikä rääväsuu.

Menin sitten kuitenkin varovasti lähelle, ja Mies pujottelee mittanauhaa kaulani ympärille. Hirttonaruako tuo mokoma mittailee ;D - lapsilla oli hauskaa kun epäilyksen ääneen sanoin. Vaikka ei sen puoleen, taidan olla nyt varma siitä mitä joulupukki minulle tuo... esitin tästä toiveen jo vuosi sitten ja luulin Miehen sen unohtaneen. Aikaisemmin syksyllä oli aikaa tappakseen (työaikaa toki) käynyt kyselemässä, ja kotona valitteli että minulla on kallis maku kun hopeisena ketju ja pari helaa tekee parisataa euroa yhteensä, eikä siinä ole vielä kaikkia kiviäkään mukana :D (hintaan sisältyy pari kiveä). Mutta tuossa olisi helppo ratkaista tulevat syntymäpäivät ja muut lahjat vähäksi aikaa eteenpäin kun upottaisi aina uuden kiven lisää. Seitsemännestä lapsesta saisi vielä yhden helankin lisää kun kolme kiveä mahtuu yhteen helaan... ;)

Eilen soittelin kummitädille uudelleen ja sovin sunnuntain kampaajatreffit (kummitäti on siis kampaaja) vähän myöhäisemmäksi. Tämä ehdotti että nyt kokeillaan jotain erilaista, laitetaan vaikka väriä päähän tai raitoja. Iik! Uskallankohan minä käsittelyyn mennäkään... Esikoinen, Tuuliviiri, Pipa ja Poppana saavat myös vähän siistimistä päähänsä. Isosisko ei mukaan lähdekään kun huomenna lähtee viikonlopuksi partioleirille.