Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, marraskuuta 13, 2005

Isänpäivä

Mökkiläiset kotiutuivat puolilta päivin. Tuskin Mies ovesta sisään pääsi kun lapset jo ryntäsivät kilvan kimppuun ojentamaan korttejaan ja lahjojaan (Pipa, Poppana ja Tuuliviiri tulivat edeltä Papan kyydillä - Mies tuli perästä siivottuaan mökin ensin).

Tuuliviiri oli koulussa maalannut pieniä kiviä sinisiksi ja vihreiksi. Kivet oli laitettu pieneen pilttipurkkiin tekstin kera: " Isälle stressilääke jos joskus hermostuttaa?! Laske kiireettä! nämä kivet!" :D Hieno lahja - Mies tuumasi että minäkin voin käyttää tuota :D ... mitähän se Mies taas vihjaili?

Poppana oli kerhossa maalannut ja piirtäen koristellut puisen henkarin isälle. Muistutti isää totisena, että siihen ei sitten saa mitään märkää laittaa tai väri lähtee :) Pipa sai puolestaan antaa ostetun lahjan, joka oli ikäänkuin jokaiselta lapselta... isän toivoma dödö, sellainen vähän kalliimman hintaluokan tuoksu. Esikoiselta ja Isosiskolta Mies sai hienot kortit.

Äsken oli jäätelökakkua kahvin ja limun kera eli ei unohdettu kakkuakaan. Vaihteeksi jäätelökakkua ettei ala perinteinen tunkea korvista jo ulos kun onhan noita tullut jo jokunen syötyä tämän vuoden aikana, kaikkien lasten syntymäpäiväjuhlissa.