Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, tammikuuta 21, 2006

Outo virtapiikki

Heräsin aamulla klo 10 aikoihin kun Taapero hellästi taputteli kasvojani ja naureskeli vieressä. Nukuttiin tuollaiset 11 tunnin yöunet mutta olisin minä voinut vieläkin nukkua. Vaan eipä auta, nahkavekkarin tahtia mennään. Noustiin ylös, ja Isosiskolle annoin tehtäväksi antaa Taaperolle aamupuuroa. Minä puin heti toppavaatteita niskaan ja aloitin petivaatteiden rahtauksen pihalle - se ei tässä perheessä todellakaan ole läpihuutojuttu, joka onnistuu viidessä minuutissa.

Sain vietyä ulos omat peitot, tyynyt ja sijauspatjat, tyttöjen peitot ja tyynyt, ja Taaperon patjan, peiton ja tyynyn... eipä sinne sitten muuta enää mahtunutkaan. Onneksi huomiseksikin on luvassa pakkasta, pitää heittää poikien tyynyt ja peitot ulos huomenna. Siinä vaiheessa kun yllämainittu homma oli tehty, oli sormet jo ihan jäässä ja hytisytti muutenkin. Sisällä kävin tyhjentämässä pyykkikoneen kuivausrumpuun (unohdin illalla että olin pessyt pyykkiä), ja laitoin uuden satsin pyykkikoneeseen. Vasta sitten menin aamukahvia juomaan, ohimennessä siivosin muutaman rojun jalkojen tieltä olkkarissakin.

Aamukahvin jälkeen tartuin imuriin, ja imuroin olkkarin, pari eteistä, keittiön (siellä olisi kyllä kana elänyt taas luxuspäiviä), ja makkarin. Makkarista imuroin jopa seinien korkeudelta pölypesiä, imuroin telkkarit, tietokoneet jne. Kävin ottamassa kuivat kuivurista ulos ja laitoin pestyt taas tilalle, ja laitoin pyykkikoneen jälleen pyörimään. Sitten tulin koneelle, enkä sen jälkeen ole oikein muuta jaksanutkaan. Päiväunet yritin ottaa, ja horrokseen pääsinkin mutta sitten Poppana aloitti taas "asenteensa" esittelyn sisaruksille, joten ihan sikeään uneen ei toivoakaan. Nyt sitten vätystää enemmän kuin ennen päikkäreille menoa. Ja palelee. Näillä pakkasilla ei kai ihme.

Kp 21 menossa, ja jos joku ei tiedä mitä kp tarkoittaa niin se tarkoittaa kiertopäivää. Kahvi maistuu edelleen, tämä tiedoksi kisastudiolle ;)

Mies lähti äsken Tuuliviirin ja Esikoisen kanssa lätkämatsia katsomaan. Kun illalla kotiutuvat niin herkutellaan lämpimillä voileivillä :P~~ Toivottavasti ne maistuvat, vaikka Iona pelottelikin että karppaus pilaa mieliteot...

Miestä pitää tässä hieman kehua. Minä onneton unohdin eilen kokonaan Taisteluplaneetta Galactican kun tulee niin myöhään että olen nukkumassa. Mies ihanainen kuitenkin muisti etten sitä haluaisi missata mistään hinnasta, ja oli tallettanut sen digiboxilla :) Onneksi edes toisella meistä muisti pelaa.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home