Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, elokuuta 18, 2005

Hmph, vai sellaista peliä

Aivan kuten arvelin, ei ole kukaan ilmoittautunut halukkaaksi ottamaan tämän yskän seuraavaksi. Mitä hyötyä on näistä salarakkaistakaan... nyyh ja niisk ja köhköh köh KÖH... kun eivät tämän vertaa auta naista mäessä?! No, onneksi on pullo takataskussa ja ryyppy murheeseen ja toinen tarpeeseen otettuna. Ostin vain pullollisen enkä kahta, saahan noita lisää hakea huomenna jos tarvii. Niin ja ihan apteekista enkä Alkosta kuten Kaleidoskooppi jo suvaitsi irkissä epäillä - mokomakin epäsalarakas, säälimätön julmuri ja pelikarkuri. Jätti minut kuin narrin kalliolle, vai oliko se nallin.., no kuitenkin tuonne Aapelin addiktoivaan maailmaan jossa hulluna värivaltausta on tullut taottua muutama sata peliä. Siis kuvitelkaa! Ei sanonut sanaakaan että aikoi poistua ja minä jään rupattelemaan mukavia pelikaverille joka onkin sitten Kalen mies! Tällä kertaa en kyllä ottanut perhesuunnittelua aiheeksi kun vaisto jo varoitti (aloin häviämään) että pelaaja on vaihtunut vastapuolella. Osaa se mies pelata *ihastelee ja suojautuu jo Kalen salamoivilta silmiltä*.

Turha siinä on naisen ruikuttaa jos vieraat naiset miehelle lepertelevät kun tällaisen vetreänä köhivän ja sanavalmiin naisimmeisen kanssa jättää juttelemaan ilman haukankatsetta miehensä selän takana. Niih! Noo, palasi se Kalekin sitten vielä peliin myöhemmin ja houkutteli minut yösyöppöilemään. Niin että hyvää ruokahalua vain tähän aikaan *mussuttaa ruisleipää maksapasteijan kera* ... minä jatkan peliä nyt ;)

2 Comments:

 • At elokuuta 18, 2005 11:35 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

  No höpsis, kyllä minä saatan osata pelata joskus omin voiminkin! Ja enhän minä nyt Riesastakaan niin kovin mustasukkainen ole, minkäs minä sille voin, että se on auttamatta SuperMutsin pauloissa. Ei tässä kammokamma voim millään pärjätä...

  Hähää, minäpä en sitten mennytkään hakemaan iltapalaa, juutuin kirjoittamaan sähköpostia. Ja Riesa mokoma nukahti Essiä nukuttaessaan... Joten sekään ei kärrää mulle tähän syötävää - on se niin väärin!

   
 • At elokuuta 18, 2005 11:37 ip., Blogger tsu said…

  Osaat joskus juu itsekin, tänään vain... no, ei ollut sun päivä ;D
  Toi oli aika epäreilua houkutella minut syömään ja jättää itse ne kalorit väliin - ilkeää! Jaetut kalorit on mukavammat ;)

   

Lähetä kommentti

<< Home