Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, elokuuta 11, 2005

Hikihikihikihikihiki

Kävi jo kai selväksi että minulla on hiki? Aamusta asti olen siivonnut, tehnyt syötävää, siivonnut, tehnyt kakkuja, siivonnut... Aina kun sai yhden paikan siivottua ja meinasin keskittyä kekkerien tarjottaviin, olivat tehotuhot käyneet sotkemassa uudelleen. Olisi pitänyt laittaa tytöt jeesusteipillä kiinni johonkin joksikin aikaa niin olisin selvinnyt helpommalla.

Puuh, mutta sain kuin sainkin kaikki ajoissa valmiiksi - Isosisko halusi täyttää ja koristella toisen vadelmakermatäytekakun sillä välin kun minä nukutin Taaperon päiväunille ja ihan hyvin onnistui siinä. Sitten minulle jäikin enää jälkien siivous keittiöstä... Taas kerran ihastelin tuota höyrypesuria, kyllä se on kätevä. Höyrytin hellan, mikroaaltouunin ja pöytäpinnat ja tuli kiiltävän puhdasta hankaamatta.

Koululaiset nurisivat eilen koulujen alun takia, ja ikävä sää heti ekaksi päiväksi tuli kun aamusta asti on vettä tullut melkein tauotta, mutta loppujen lopuksi kaikki kolme olivat innoissaan kun tulivat kotiin ja yhteenääneen kertoilivat päivästään. Vesisade jatkuu edelleen ja hieman käy Esikoista jo sääliksi... meni klo 18 jalkapallokentälle kun poikien joukkueen vuoro on toimia tämän päivän futismatsissa pallopoikina.. Ottelu alkaa klo 19 ja kestää parisen tuntia - taitaa poika parka olla litimärkä kun kotiin tulee :/ . Pitänee laittaa sauna lämpiämään niin pääsee lämmittelemään kotiuduttuaan.

Mutta nyt vaipanvaihtoa Taaperolle ja sitten suunta kohti Novitan tehtaanmyymälää...