Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, elokuuta 08, 2005

Puuh, hellettä taas :P

Tämän päivän top one on ehdottomasti ollut päässä soiva "läähätän ja läkähdyn.." kyllä vetää taas nihkeen nahkeeksi, kuuman kosteeksi tuo ilma. Onneksi kohta on lähtö mökille ja huomenissa kun on luvassa vielä enemmän asteita, niin taidanpa puljata järvessä koko päivän. Tai no... en ehkä ihan koko päivää kun en näköjään malta päästää tuota fifiä kauas käsistäni, sen otan matkaan. Yritän huomenna illalla laittaa kuvan edistymisestä. Iona kun sitä jo eilen irkissä pyysi.

Taapero neuvolassa
Aamusesta oli siis neuvola käynti. Th:n kanssa juteltiin kesän sujumisesta ja koko sen ajan Taapero nyhjäsi sylissä kun ujosteli. Painon ja pituuden mittauksesta Taapero ei tykännyt, mutta saatiin ne sentään otettua. Pituutta nyt 79 cm, painoa 11 315 g ja pään ympärys 48 cm. Pari ikävämpää piikkiäkin tuikattiin reisiin - poliosta tuli huuto vain hetken mutta MPR:stä vähän pidempi, se kun kirvelsi pistettäessä. Noo, nyt on sitten seuraava rokotus vasta 6-vuotiaana.

Neuvolan jälkeen kävin Taaperon kanssa kälyn luona kahvilla (jo se olikin aika saada aamukahvia tuohon aikaan). Sieltä nappasin Isosiskon matkaan ja tultiin kotiin, jossa lyhyen tissitainnutuksen jälkeen Taapero simahti. Sitten takaisin nelipyöräsaunaan ja suunta kohti mökkiä - piti hakea Tuuliviiri, Esikoinen ja tehotuhotytöt kotiin.

Kotona ruokaa tulemaan, ruokailu, Taaperolle ruokaa ja kauppaan kolmen nuorimman kanssa (muut lähtivät katsomaan Esikoisen piirisarjapeliä). Kaupasta piti jälleen ajaa mökille kun isäni käski hakemaan bensakannut täytettäviksi (joku oli käyttänyt kaiken bensan... hmm, kuka kumma...) ja taas kotiin. Nyt saa hetken levähtää ja taidanpa uppoutua Siskoni on noita -sarjaan, ja sen jälkeen suunnata jälleen mökille...