Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, elokuuta 01, 2005

Pam pam pam...

Päivä vietettiin taas kotosalla aamupäivästä iltaseen, sitten vasta (kauppareissua lukuunottamatta) lähdettiin liikenteeseen. Minnekäs muualle kuin mökille ja uimaan :) Nyt ei enää paarmojakaan ole kiusaksi, joten ainoa mitä joutuu varomaan, on tappajahauki joka saattaa lymytä rantavedessä. Vaikka minä kyllä epäilen että kaikki kalat ovat järven toiseen päähän karanneet kun muksut järvessä pomppivat koko ajan, kai niilläkin joku itsesuojeluvaisto pelaa - ja se selittäisi miksi miehet eivät saa kuin raitista ilmaa ja kokemusta kalareissuiltaan. Tai no joo... onhan minun isäni kuulema nähnyt kaksi kalaa (haukea) ja yhden KALAN (taimenen), jotka kaikki pääsivät karkuun... Ja tässä vaiheessa minulla alkaa päässä soimaan jostain syystä Fröbelin Palikoiden sävelellä "hankala kala kala kävi koukkuun... mutta se karkasi".

Kotona ollessa aika käytettiin hyödyksi surffaten Villihelmen sivuilla ja tehden ostoksia. Kiitos Sekametelin, nyt alkoi sormia syyhytä helmien kanssa näpräily. Isosisko haluaa myös kokeilla korujen tekoa. Katsotaan saammeko aikaan mitään mistä kehtaa kuvia esiin laitella. Siis rahan menoa ei voi estää edes se, että pysyy neljän seinän sisällä - siihen vaaditaan piiiiiiitkä sähkökatkos.

Iltasella tosiaan käytiin sitten uimassa ja tuli tuota puolisen tuntia oltua lasten kanssa vesihippaa. Minun piti vain välillä kellua kun meinasi ottaa hieman kunnon päälle... öh, miten niin heikko kunto. Uinnin jälkeen rupateltiin niitä näitä, ja innostuin Esikoisen kanssa ampumaan tyhjiä kaljatölkkejä (mökkinaapurit varmaan kantelee niitä meille...?) pienoiskiväärillä. Se oli kivaa. Tästä onkin jo vuosia kun olen viimeksi ehtinyt ampumaan - ja tuossa lajissa ainakin vielä voitin Esikoisen. Mies ehdotteli jo, että ostettaisiin lankomieheltä pistooli ja hankittaisiin siihen aseenkantolupa niin päästäisiin pistoolillakin ampumaan. Tarttee harkita... se voisi kyllä olla ihan kivaa, minun vain pitäisi uusia tuon pienoiskiväärinkin aseenkantolupa, on päässyt "hiukan" vanhaksi useampi vuosi sitten jo. Ja sitä varten pitäisi liittyä ampumaseuraan ja maksaa senkin jäsenmaksut.

Esikoinen ja Tuuliviiri jäivät mökille yöksi, minä kotiuduin muiden lasten kanssa. Kotimatkalla näimme hienon ja kirkkaan värisen sateenkaaren mitä ihastellessa pikkutytöillä meni matka mukavasti.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home