Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, heinäkuuta 21, 2005

Kaupassakäynti ennätys - "täti" alkoi piiloleikkiin

Eilen oli hieman kiirettä iltapäivällä. Esikoisella oli lähtö Kokkola Cupiin klo 17 - ja ennen Esikoisen lähtöä piti käydä kaupassa naapurikaupungin puolella kun Prismaan oli tarkoitus mennä. Muutenhan tuota aikaa olisi ollut mutta kun Taaperon päiväunet rytmittävät elämää niin se laittoi vähän vauhtia toimintaan.

Taapero heräsi vähän klo 15 jälkeen. Poika oli vielä syötettävä ja juotettava ennen kuin kauppaan päästiin lähtemään. Pipa ja Poppana oli otettava mukaan, tuhotehoja kun ei voi jättää keskenään kotiin, ja Esikoinen lähti kauppaan mukaan kun tullessa oli tarkoitus viedä poika joukkueen bussin lähtöpaikalle. Esikoinen tosin marisi ja mutisi ettei ehditä millään kun vasta klo 16 päästiin lähtemään kotoa ja matkaan meni 15 minuuttia.

Pääsinpäs näyttämään että kaikki on mahdollista kun äiti laittaa vauhtia peliin ;) . Prismassa laitoin Taaperon ja Pipan ostoskärryihin, Esikoinen sai työntää Poppanaa ratasmaisissa kärryissä... ja sitten menoksi. Ensin apteekissa pikapikaa, sitten kaupan puolelle tuttua ostosreittiä pitkin ostoslistan mukaisessa järjestyksessä. Ostokset oli kasassa 10 minuutissa ja kassajonossa pukkasi hikeä. Puolisen tuntia, vähän reilu, sen jälkeen kun liikkeelle lähdettiin, oltiin jo bussin lähtöpaikalla :) . Entinen kauppaennätys oli 15 minuuttia minulla ;)

Täti leikkii kuurupiiloa
Odottelin tuon punahelmatädin saapuvan suunnilleen tänään kylään. Eilen näyttikin siltä että täti ihan ajallaan tulee kun lähetti tuhrutädin paikalle... mutta mutta... tänään ei mitään. Olo on kyllä sellainen, että täti tulee paikalle. Toisaalta tässä voi kyllä miettiä, että mistä johtuu pizzan syönnin jälkeinen oksettava olo, piti oikeasti nieleskellä jo kertaallen syötyjen päälle etteivät tule paluupostissa takaisin. Mittasin huvin vuoksi lämmön, tasan 37 astetta, ja näpit ovat jääkylmät. Hmm, onneksi kaapissa on pari r-testiä, tilasin kerran useamman kun halvalla sai netistä ;D . Ehkäpä huomenaamulla pitää pissiä tikkuun jos ei täti ole vieläkään paikalla...

6 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home