Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, heinäkuuta 12, 2005

Kyllä tarkenee... edelleen

Puuuh... kuuma on, onneksi viikonlopuksi luvataan jo inhimillisempää lämpötilaa. Ei minusta olisi etelän maiden eläjäksi kun jo himpun vajaa +30 astetta saa puhisemaan. Mutta enpä ole niihin maihin yrittänyt edes mennä sen yhden ainokaisen kerran jälkeen kun 18-vuotiaana kaverini kanssa Rhodokselle mentiin ja varjossakin lykki +40 astetta... HUI!!

Tänään on tullut pakattua Isosiskon retkireppua (mamma osti ison repun kun kotoa ei löytynyt) huomista varten. Tyttö lähtee muutamaksi päiväksi partioleirille. Vielä pitäisi ratkaista mihin minä tungen makuupussin ja retkipatjan ja kumisaappaat... Käytiin ostamassa Isosiskolle äsken ihan oma makuupussi ettei tarvitse Esikoiselta tai minulta lainailla. Jysk:stä löytyi halvalla, vain 10 euroa ja hyvän tuntuinen. Katselin siellä paria kerrossänkyäkin sillä silmällä, että jos mökillä alkaisi pikkumökin toista huonetta kalustamaan toisin. Nyt siellä on vuodesohva, ja kun sen avaa auki, ei lattiatilaa pahemmin jää. Jos sinnekin ostaisi kerrossängyn niin lattialle jäisi tilaa vaikka tanssia ;)

Samalla reissulla käytiin kaupassa. En osaa näköjään pitää itselleni annettua lupausta olla ottamatta Poppanaa mukaan kun kuitenkin otin, ja Pipan ja Taaperon ja Isosiskon myös. Tällä kertaa kasvatuskeinoista (kiristys - uhkailu - lahjonta) lahjonta toimi hyvin - lupasin suklaapatukan jos käyttäytyy kunnolla. Kotiin tultiin tuossa klo 13 aikoihin ja sitten olikin aika aamupalalle ;D - tosin ennen kuin syömään päästiin sain luututa pöydät, tuolit ja lattian. Tuuliviiri mokoma ei puolenkaan vuoden jankutuksen jälkeen muista että "pöydän reunalle ei saa jättää mitään mihin Taapero voi ylettyä" vaan jätti siihen avonaisen maustekurkkupurkin... grrrrrr. Ja pettämättömän tutkansa avulla (piip piip... jotain jätetty ulottuville) Taapero tottakai osasi suunnistaa sitä kohti ja vetäistä kurkut liemineen nurin kun Tuuliviiri käänsi selkänsä ja lähti keittiöstä pois.

Ai niin. Mies toi eilen taas kukkia ruokatunnilla ♥. Kaunis pieni kimppu jossa oli keltaisia ja oransseja ruusuja ja jotain pieni lilanvärisiä kukkia. Ihana Mies!