Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, kesäkuuta 18, 2005

Lauantaiaamua (jälkijunassa kun Veijo temppuili taas)

Tänä aamuna tuli taas herätys tyyliin "ylös, ulos ja liikkeelle a.s.a.p". Esikoisella oli harjoitusottelu tuolla reilun parin kilsan päässä, ja pelaajien piti olla paikalla klo 9.45. Esikoinen tuli herättämään minut klo 9.40 kun oli herännyt itse - Mies mokoma ei ollutkaan herättänyt poikaa... tai sitten oli mutta Esikoinen on kääntänyt vain kylkeä ja jatkanut uniaan, vaikea sanoa kun toinen osapuoli on työmaalla.

No, mikäs siinä auttoi kun vetäistä äkkiä paita ja hame päälle (onneksi on kesä, ei mene pukeutumiseen liikoja aikoja), viedä Taaperoinen Tuuliviirin kaveriksi telkkaria katsomaa, sännätä eteiseen etsimään missä autonavain on ja kengät jalkaan ja menoksi. Esikoinen oli kentällä klo 9.53.

Nyt voin vihdoin nauttia aamukahvin ja manailla hartiakipua. Ne eivät olleet eilen kipeät, paitsi kun Mies alkoi hieromaan, silloin tuli valitusta. Nyt hartiat ovat kipeät sitten ihan muuten vain.

Tuli illalla kuntoiltuakin (ilmankos uni maistui yhtäkyytiä 10 tuntia) - pelasin ensin Isosiskoa vastaan erän sulkapalloa, kymmenestä poikki, sitten Esikoista, ja lopulta vielä Mieskin halusi kokeilla. Miehen kanssa piti olla kahden pisteen ero, joten se peli loppui sitten lopulta vasta 14-12... minä hävisin :/

1 Comments:

  • At kesäkuuta 18, 2005 2:21 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Joo, kävin mä lukeen sunkin blogin ;) Ja on se ihanaa, kun teillä tuota elämää ja menoa riittää ;)
    maanantaina pääsen irkkiin taas kuuleen kaikkien kuulumiset. Nyt en näin hitaalla yhteydellä edes yritä..

    -JP

     

Lähetä kommentti

<< Home