Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, kesäkuuta 09, 2005

Kiitoksia, askeleita ja rauhaa

Kiitos mielipiteistä - tikut saavat siis olla tuossa muistin virkistäjinä niin minä ja kaikki muutkin pysyvät perässä, että kuinka vanha kukakin on... ja minä muistan koska pitää synttäreitä taas järjestää (hoho, ihan kuin voisin sitä unohtaa kun Esikoinen ja Tuuliviiri jo nyt kyselevät kuinka kauan on heidän syntymäpäiväänsä ja suunnittelevat tarjottavia kekkereille).

♥♥ Taaperon itsesuojelu toimii ♥♥

Eilen ensimmäistä kertaa Vauva-Taaperoiseni otti ja nousi keskellä lattiaa seisomaan... ja lähti kävelemään kohti huoneen keskustaa ilman että meinasi edes pyllähtää takamuksilleen!! (Tiedoksi vain kummitädillekin jos luet tätä - ja miksi et lukisi kun kerran linkin sulle annoin ;) ) Tuuliviiri alkoi hihkumaan innosta ja ryntäsi sohvalta lattialle kohti Vauvaa (ei kun siis Taaperoa... tää on vaikeaa muistaa), jolloin Taapero laskeutui äkkiä takaisin lattiatasoon. Fiksu poika... Tuuliviiri kun on niin raisu liikkeissään että ilmavirta voi kaataa huteron kävelijän. Tänään ei kävelytaitoa ole sitten vielä esitellytkään yhtään vaan kontaten mennä tömistää lujaa huoneesta toiseen.

Tuuliviiri hammaslääkärissä

Onnistuin aamulla hipsimään makuuhuoneesta niin hiljaa pois ettei Taapero herännyt. Tuuliviiri oli jo vaatteet päällä leikkimässä täyttä häkää bay bladensa kanssa, ties kuinka aikaisin taas heränneenä. Hipsin Esikoista herättelemään sen verran, että tiesi lapsenvahtivuoronsa alkaneen.

Hammaslääkäriin päästiin heti, viiden minuutin tutkimus ja ulos. Tuuliviiri sai uuden ½ tunnin ajan viikon päähän erikoishammashoitajalle, joka tekee hampaista mallin. Hammaslääkäri kirjoitti myös lähetteen röntgeniin, ja siellä käytiin samantien. Sinnekään ei tarvinnut jonottaa yhtään :o Kotona oltiin siis jo puoli tuntia myöhemmin - ja Esikoinen ja Taapero vetelivät kumpikin sikeitä edelleen :D

Kymmenen aikoihin sitten vanhin ja nuorin poika heräsivät, syötiin aamupalaa ja katsottiin Summerin Kadoksissa-sarjaa... loppui viime kesänä niin jännään paikkaan, että pakkohan se oli koukuttua katsomaan myös jatko tuolle. Sen jälkeen pakkasin ruoat kasseihin ja lähdin viemään Esikoista ja Tuuliviiriä mökille. Mies kyseli tulenko illalla saunomaan, on tekemässä muurinpohjapannulla lettujakin... Täytyy miettiä jaksaako sitä vielä ajella, huomenna kun kuitenkin olen menossa mökille kun vanhempani ovat sinne menossa.

Mutta jos nukuttaisin tuo pikkuisen naperoiseni ja yrittäisin saada jotain tehtyä. Eilen kun jäi sekä lakanat mankeloimatta että Tuuliviirin housujen teko aloittamatta (tätä menoa on talvi ennen kuin ne ovat valmiit). Toisaalta nyt olisi aikaa irkatakin ihan rauhassa... (minäkö addikti? En ikinä ;D )

2 Comments:

  • At kesäkuuta 09, 2005 4:55 ip., Blogger systeri said…

    en ole kaikkia postauksia lukenut taaksepäin, joten en tiedä josko sieltä selviäisi että mitä sukupuolta kukin lapsosista on. Esikoinen ja Taapero ovat ainakin poikia, se jo selvisi. Isosisko nyt on päivänselvä. Sitten oletan että Pipa ja Poppana ovat (teho)tyttöjä. Entäs Tuuliviiri sitten?

     
  • At kesäkuuta 09, 2005 6:02 ip., Blogger tsu said…

    Tuuliviiri on myös poika :) Meillä on todellinen demokratia... fifty-fifty ja tulos näin ollen aina ratkaisematon jos äänestetään esim. katsotaanko urheilua vai ei ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home