Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, kesäkuuta 07, 2005

JIIHAA!

Lähdin poikain kanssa mökillä käymään saunomassa, ja tuli sitten heitettyä talviturkkikin veks. Rohkaisin mieleni saunan löylyissä ja hiipparoin järven suuntaan kun tuli hiki. Pieni hetki epäröintiä mutta koska tiesin lasten olevan nenät kiinni ikkunassa niin enhän minä voinut olla arkajalka pelkuri kurahousu lälläri... MOLSKIS sano Eemeli kun hyppäsin. IIKS! JAIKS! Äkkiä uimaan kohti rantaa - tulipahan muuten nyt ekaa kertaa vuosikausiin oltua naku-uinnilla kun uikkarit eivät tulleet matkaan eikä onneksi mökkinaapureitakaan paikalla ollut... tai mistä minä tiedän jos jossain vastarannalla tai saaressa joku sattui kiikaroimaan mutta ei ole minun vikani jos sai sydänkohtauksen järkytyksestä tai jotain muuta vastaavaa. Takaisin luontoon syntymäasussa.. vastuu on kokonaan katsojalla. Mutta voi pojat kuinka mahtava oli olo kun kuivalle maalle nousin - sen oikein tunsi kun veri kiersi. Ihanaa! Mahtavaa! Ja sitten saunaan.

Saunan jälkeen Mies alkoi grillaamaan makkaroita ja vaaleaa leipää (lasten herkkua), otin olusen ja heittelin Esikoisen kanssa kilpaa tikkaa - minä voitin ensimmäisen erän, Esikoinen toisen. Vauva mussutti grillimakkaraa niinikään tyytyväisenä istuen kuistilla syöttötuolissa... ja itikat herkuttelivat Vauvalla :/ . Ilma oli hieno. Oli lämmin, aivan tyyntä ja siksi siis myös itikoita piisasi enemmän kuin naapurinkin tarpeiksi - kai se siis kesä on. Oli pakko taas soitella työn raskaan raatajalle eli isälleni ja kehua missä olin ja mitä oli tehty... hieman kateelliseltahan tuo kuullosti, he he hee. Vanhempieni oli tarkoitus perjantaina tulla viikonlopuksi taas mökille mutta isä oli kuulema alkanut perumaan kun eilen sääennuste ei niin hyvää keliä luvannut. Piti valistaa että tällä tiedolla viikonlopuksi on tänne luvassa 19-20 astetta lämmintä, joten sen kuin tulevat vain. Pääsee isä kalaan kun tuntui sekin olevan kateutta aiheuttava tieto kun Mies kertoi saaneensa hauen virveliä heittämällä tänään.

Lopulta Vauvaa alkoi väsyttää ja hermostuttaa paikoillaan olo eli oli aika lähteä kotiin. Esikoinen vain halusikin yllättäin jäädä mökille yöksi, joten huomenna on iltapäivällä haettava poika sieltä pois, että ehtii futisharkkoihinsa. Olenkohan liian kiltti kun ajelen eessuntaas tätä vaikka joka päivä. Tosin tänään piti katsoa ihan matkamittarista kuinka paljon kilometreissä on tuota matkaa kun irkkikaveri kyseli, enkä osannut sanoa. Veikkasin noin kolmeakymmentä mutta matkaa onkin vain 13 kilometriä :o - paras jättää siis etäisyyksien arviointi ihan muille ihmisille kun itselläni menee noin pahasti mettään.

Kotona äkkiä iltapuuro Vauvalle ja sitten keskittyminen 24 -sarjan jaksoon.

1 Comments:

  • At kesäkuuta 07, 2005 11:51 ip., Blogger Langanpäitä said…

    Mulla on tuo matkojen arviointi hassunhauskasti hanskassa. Taannoin miehen treenikämpälle arvioitiin matkaa kaupungin keskustasta, ja mun arvio meni puolen kilsan päähän oikeasta; miehellä heitti 5 kilsaa... Oikea matka oli 8,5 km ja mä arvioin 9 km kun mies taas meinasi että sinne on matkaa vain nelisen kilsaa...

     

Lähetä kommentti

<< Home