Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, kesäkuuta 04, 2005

Iltaa

Eipä sitten Esikoista näkynyt kotona kun mökille lähdettiin. Oli tainnut poju unohtaa että soittaakin voisi. No, mökille mentiin kuitenkin kun Vauva heräsi. Mies siellä oli jo osan kasslerpihveistä grillannut ja lisää tuli koko ajan. Mies kovasti toivoi että grillin valmistajatkin jo alkaisivat tekemään perhekokoisia grillejä eikä tuollaisia pikkuruisia (pallogrillin halkaisija on jotain 50cm - ja sen pitää nimenomaan olla hiiligrilli) kuin meillä nyt on. Sellainen metrin halkaisija voisi olla hyvä... Mitähän teettäminen maksaisi. Kun sen pitäisi olla myös kestävä eikä niitä jotka ruostuvat vuodessa tai kahdessa pohjasta puhki.

Syötiin - Vauvallekin maistui grillipihvit erittäin hyvin - ja heitettiin tikkaa Isosiskon kanssa kilpaa (soitin toki isällenikin ja leveilin kuinka ihanaa kesäaika on kun edessä siintää järvi, nenässä tuoksuu grillipihvi, suussa uutta perunaa ja pullo kylmää oluttakin löytyy ;D ). Sitten kello olikin jo niin paljon, että piti tulla kotiin ja tuoda ruokaa Esikoisellekin... ainoa vain ettei poika edelleenkään ollut kotona ja kello oli jo puoli kahdeksan illalla. Grrrrr!

Hetkeä myöhemmin soi kotipuhelin ja Esikoinen soitteli ja kyseli lupaa jäädä yökylään. Olin tiukka ja kielsin. Sanoin että kyllä vielä tuon ikäisenä pitää kotona edes käydä päiväseltään niin, että näen hänet, ja sitä paitsi todistuksen halusin nähdä myös. Esikoinen kiukkusi, lopulta itki, lupasi tulla kotiin ja haukkui minua vielä tyhmäksi ennen puhelun loppumista. Niinpä niin. Ihanaa tämä äitinä olo. Kyllähän ne vauvat ja pienet taaperot ovat ihania mutta niistä kasvaa pirskatin kovakalloisia isompia viikareita. Jotka osaavat raivostuttaa, ihastuttaa, vihastuttaa... mutta ei noita ilmankaan enää haluaisi olla :)

Kotona Esikoinen heitti todistuksen syliini ja jatkoi itkemistään. Sanonta "tie miehen sydämeen käy vatsan kautta" taitaa sitten päteä jo näihin nuoriin miehiinkin kun itku loppui siinä vaiheessa kun kysyin maistuisiko uudet perunat, grillipihvit ja jälkiruoaksi suklaakakku :DD . Minä tutkailin todistuksen ja muuten se oli hyvä mutta se käytös... Sen numeron kun saisi edes yhtä numeroa paremmaksi, mielummin kahta, niin sitten olisi jo ok.

*****
Mitätön askel ihmiskunnalle, suuri askel pienelle ihmiselle

Vauva otti ja käveli tänään pari askelta ilman tukea!! Kolmannella alkoi maan vetovoima kutsua mutta sitten olinkin minä jo ottamassa koppia kun poika tuli päiväunilta herättyään tissihuikkaa ottamaan. Saas nähdä koska lähtee taapertamaan kunnolla.

3 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home