Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, kesäkuuta 04, 2005

Jo joutui armas aika, ja suvi suloinen...

Niinpä niin, tänään on tainnut parissa paikkaa kuulua tuo virsi. Ihan tulee haikea olo kun muistelee kuinka sitä aikoinaan meinasi oikein riemusta pakahtua kun tuon kuuli, jesss.. sehän tarkoitti monen viikon villiä vapautta. Entisaikaan kesät oli pidempiä tosin, nykyään tuntuu että kesä on ohi kun se vasta alkoi... kohtahan on juhannus ja heti sen perään joulu.

Lapset ovat kuitenkin onnessaan. "9 viikkoa lomaa", julisti Tuuliviiri onnellisena. Ei aamuherätyksiä, ei läksyjä. Tuuliviirin todistus (rasti ruutuun -tyylinen) oli hienoa katsottavaa, parannusta oli tapahtunut monessakin asiassa vaikka ei se välitodistuskaan mikään huono ollut. Isosiskon todistus oli niinikään hyvä, ja vain yhdellä äänellä oli hävinnyt stipendin äänestyksessä luokkakaverilleen.

Esikoisen todistuksesta en osaa vielä sanoa mitään. Poika oli jättänyt vain lapun, että menee koulusta suoraan kaverilleen - taitaa tulla aika ruttuinen todistuspaperi kotiin kun taskussa kuljettelee. Toivottavasti kotiutuu ennen kuin Vauva herää päiväunilta kun tarkoitus olisi mennä mökille grillaamaan pihvejä ja syömään uusia perunoita niiden kera. Puhelinmuistiosta puuttuu juuri tämän kaverin puhelinnumero joten en voi peräänkään soitella.

No, nyt nautitaan lomasta. Elokuun 11. päivä alkaa sitten taas arki klo 9 jokaisella lapsella.