Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2005

Sataa sataa ropisee...

Mistä tuota vettä riittääkin tuohon tahtiin, tuntuu että sitä on tullut illasta asti taukoamatta. Yöllä jostain syystä Nukkumatti myöhästyi treffeiltä paljon... Pyörin hereillä johonkin klo 3 asti mutta ihme kyllä, ainakaan toistaiseksi ei edes pahemmin väsytä, ja kuuntelin kuinka ulkona satoi vettä kuin saavista kaataen.

Onneksi eilen illalla ei satanut. Oltiin mökillä ja grillattiin, isä tuli sinne eilen vapaapäiviään viettämään, joten pitihän se käydä tervehtimässä. Kanadanhanhi pariskuntakin tuli tervehtimään rantaan, ja lapset juoksivat innoissaan leipää niille syöttämään. Poppana sai tädiltään sunnuntaina kruunun, eikä suostu sitä nyt päästään pois ottamaan kuin nukkumaan mennessään :D joten siellä neiti kirmaili kruunu päässään. Oikein mukava ilta oli kun ei tuullutkaan pahemmin. Mökkiporukka oli ennen meidän sinne menoa käyneet uistinta vetämässä mutta saaliina oli vain raitista ilmaan. Pari kalaa oli kuulema kiinnikin ollut mutta päässeet karkuun ennen kuin olivat veneeseen saaneet... taitaa olla niitä kalajuttuja ;)

Aamu alkoi Vauvan kannalta vähemmän kivasti tai oikeastaan päivä. Aamupalan jälkeen pikkumies kiipesi sitterin päälle ja se kippasi... Tuloksena huuleen vekki ja paljon verta :( . Reppana rukka... kylmään veteen kastettu rätti ilmeisesti helpotti kun sellaista suuhun tarjosin ja poika sitä suussaan piti melko pitkään. Kaatumisen seurauksena vain Vauvasta tuli pieni känkkä, ja nyt ei mikään ole oikein hyvin.

Haa, vesisade taitaa loppua. Pitäisikin lähteä Kelassa käymään ja viedä opintolainan korkoavustushakemus sinne niin saavat maksaa korot pankille.