Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, toukokuuta 19, 2005

Torstain turinat ... ja dementia pahenee

Tänään on ollutkin sitten ihan normaali päivä. Poppanalla toiseksi viimeinen kerhopäivä. Mukaan sai ottaa oman lelun ja valinta meinasi olla hankalaa. Lopulta valitsi mukaansa tehotyttöpehmolelun mutta ei Poppanaa vaan Papun, meiltä siis löytyy nuo kaikki Pipa, Papu ja Poppana nukkeinakin.

Pipa leikki Vauvan kanssa Poppanan ollessa kerhossa ja meteli oli korvia raastavaa. Kumpikin kiljui ja piti älämölöä, välillä nauraa kikattivat yhdessä ja leikkivät legoilla. Kaikkein riemullisinta kuullosti olevan se kun Pipa teki legoista korkean tornin (oletan) ja se torni kaadettiin nurin... jestas mitä meteliä legot pitävät kun leviävät pitkin laminaattilattiaa.

Lapset menossa

Isosiskolla on tänään seurakunnan järjestämä kymppisynttäri-reissu. Lähtö klo 15 ja paluu klo 20-20.30. Jotta reissut eivät heti lopu, niin lauantaina aamusta Isosisko lähtee yöksi tyttöleirille ja tulee sunnuntaina iltapäivällä takaisin.

Esikoisella on myös reissuun lähtö edessä lauantaina - pojilla on lauantaina ja sunnuntaina Hämeenlinnassa Hämeenlinna Cup. Lähtö lauantaiaamuna klo 6!! keskustan R-kioskilta. Jipiaijee... eli herätys klo 5 - ja arvatkaas vain kuka joutuu heräämään kun Mies lähtee huomenna Poppanan, Pipan ja Tuuliviirin kanssa mökille :/ . Epäinhimillistä. Toivottavasti Esikoinen saa joltain ohimenevältä kyydin lähtöpaikalle, minä kun en oikein pääse kuskaamaan kun Vauva jäisi muuten kotiin yksin, enkä todellakaan ala herättelemään tuohon aikaan. No, tuo kyytiasia ratkeaa varmaan huomenna kun pojilla on harkat. Onhan se pyöräkin keksitty ja varmasti olisi rauhallista pyöräillä tuohon aikaan aamusta.

Vauva unohtui

Käytiin illalla hakemassa Mersu huollosta. Koska isommat lapset eivät olleet kotona, piti Vauva ottaa mukaan autonhakureissulle. Mies vielä tuumasi, että joudun sitten ottamaan Vauvan kauppaankin mukaan kun hän alkaa leipomaan kotona Mersun haun jälkeen. No mikäs siinä. Kyllähän minä Vauvan mukaan mielelläni otan.

Haettiin auto, minä lähdin kauppaan. Tein ostoksia ihan rauhassa ja mietin mitä huomenna syötäisiin. Yhtäkkiä hätkähdin, säväytti oikein sydänalaa myöten... olin unohtanut Vauvan autoon! En muistanut ollenkaan, että poika oli mukana. Voi dääm, olin ihan varma siitä, että poika huutaa naama punaisena kuin pieni palosireeni autossa ja auton ympärillä taivastelee kymmenen tyyppiä kuinka lapsi jätetään autoon heitteille. Äkkiä siis kassalle ja kaupasta ulos. Oven luona ei vielä kuulunut mitään mekkalaa... outoa, olikohan poju nukahtanut. Kurkkasin ikkunasta sisään ja sieltä vastaan katseli hymyilevä pikkumies, joka leikki ikkunaan hirtetyn ampiaislelun kanssa. Aaah, helpotus :) Mutta kyllä tuli omantunnontuskia siitä, että kuinka minä olin voinut unohtaa toisen mukana olon niin täysin. Kammomamma.

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home