Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, toukokuuta 12, 2005

Linssilude pikkuinen

Vauva osasi sitten eilen yllättää isänsä ja minut täysin. Meiltä jäi kokematta se hikoilu ja hampaiden kiristely kun olisi pitänyt pitää kuvattavaa kohdetta mieluusti paikoillaan, mieluusti kasvot kohti kameraa ja mieluusti vielä hymyä eikä huutoa.. Vauva poseerasi kameralle kuin ammattilainen!

Poju laitettiin istumaan keinuhepan kyytiin ja vaikka ehdin jo pelästyä, että kohta hermostuu kun kuvaajalla kesti saada valaistus ym. kuntoon ennen aloitusta, niin mitä vielä. Poika keinui hepalla onnellinen hymy kasvoillaan ja katseli kiltisti kameran suuntaan koko ajan. Kuvaaja (oli kuvaajana jo meidän häissämme ja joka muksun 1-vuotis kuvaus on kuvautettu hänen luonaan) totesi myös, että tämähän helposti sujui, lisäsi kyllä että kotiympäristökin saattoi rauhoittaa. Siinä vaiheessa tuumasin Miehelle, että seuraava 1-vuotiskuvaus tehdään myös kotona - Mies katsoi minua hieman pitkään.. mutta ei taaskaan sanonut "ei". Hmmm... :)

Hiki tuli sitten hieman siinä vaiheessa kun piti sisaruspotrettia aikaansaada. Ei tytöissä ollut mitään komentamista mutta nuo kaksi vanhempaa sälliä. Toinen siis Esikoinen, ei meinannut vahingossakaan hymyillä kun hänet komennettiin takariviin - no, ei ole pakko hymyillä mutta ei tarvitse olla mörököllikään. Tuuliviiri puolestaan olisi pitänyt laittaa pikaliimalla kiinni lattiaan että pysyy paikoillaan ja joku rautakanki selkään niin olisi pysynyt suorassa koko ajan.

Kaiken kaikkiaan kuvaus meni kyllä tosi hyvin. Odotan mielenkiinnolla valmiita kuvia :) Pitkä asiakkuuskin kannattaa, saatiin peräti 30 euroa alennusta kun kuvaaja oli tuuminut että nyt pitää antaa jo paljousalennusta :D . Lisäksi saatiin yksi iso sisaruskuva, mikä otettiin Pipan 1-vuotiskuvauksessa, ilmaiseksi kun se oli ollut kuvaajan mainoskuvana ikkunassa - vain kehyksien hinnasta ottaa puolet.

Illalla lähdin vielä Vauvan kanssa kävelylenkille, tarkoitus oli käydä vain kirjastossa ja tulla takaisin eli n. neljän kilsan lenkki, mutta oli niin ihana ilma kun sade oli lakannut ja ilma alkoi kirkastua, että vahingossa taisin kävellä sen viisi kilometriä sittenkin. Kotiintuloajoituskin oli hieno - samantien Mies tuli iltapalan kanssa Mäkkäristä ja pääsin heti syömään ;) .. oli hyvää.