Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, toukokuuta 06, 2005

Autokauppoja

Do dih, nyt on autokaupat tehty. Ei ole minulla enää Sierraa. Tuttu automyyjä vinkkasi Miehelle aamulla Mazda 626 2.0 GLX:stä, että sellainen tuli hänelle myyntiin. Mies pyysi pitämään sitä varattuna nyt iltaan asti niin pääsee katsomaan ja koeajamaan - koeajoi auton töistä päästyään ja soitti minulle, että tuon luovarin ja laitan nimeni paperiin. Niin minusta tuli Mazdan omistaja. Vuosimalli pysyi samana kuin Sierrassa eli -88 mutta tavaratilaa tuli lisää.

Koeajoin sitten autoni minäkin, ja totesin että edelleen tuo saa olla Miehen käytössä ihan vapaasti. Chrysler Voyagerin ja pikkubussin jälkeen nuo henkilöautot ei oikein iske.. tuntuu kuin takamus raapisi asvaltin pintaa kun niiden kyydissä istuu ja näkyvyys on heikko (kun on tottunut näkemään suurinpiirtein kahden auton yli). Iso ja korkea sen auton olla pitää ;)

Hampaita

Enpä ole muistanut vielä mainita sellaistakaan tärkeää seikkaa kuin että eilen kurkatessani Vauvan suuhun (imetyshetki oli.. sanoisinko terävä.. siitä uteliaisuus) niin siellä näkyi ylhäällä jo neljä hammasta ja alhaallakin pilkotti kolme ja neljännestä näkyi jo kulma :o . Pojuhan alkoi pukkaamaan hampaita nyt vauhdilla kun vauhtiin pääsi. Toivottavasti tuo ei keksi testata posliinikalustoaan enää imetyksen aikana.. siinä voisi minulta päästä karjaisu joka ei ole sieltä hiljaisemmasta päästä..

2 Comments:

 • At toukokuuta 06, 2005 9:40 ip., Blogger Kerttunen said…

  Onnittelut autokaupasta! Teillä sitten toimitaan _hiukka_ ripeämmin näissä asoissa, kuin meillä ;D! (tosin meillä on kysymys Ykkös- ja ainoasta autosta)
  Mazda on hieno peli ;D!

  Hammasonnittelut Vauvalle!

   
 • At toukokuuta 07, 2005 1:38 ip., Blogger tsu said…

  Juuh, mitä sitä kauaa jahkailemaan tai jää vielä ilman autoa ;) Kolme meni jo ohi suun joten nyt piti toimia ripeästi.. tuotakin kävi yksi jo koeajamassa ja jos me ei oltais tehty kauppoja siitä, se toinen olisi tehnyt.

   

Lähetä kommentti

<< Home