Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, huhtikuuta 28, 2005

Siivouksesta pakoilua

Jospa karkaisin tänne ja yrittäisin unohtaa nuo tavararöykkiöt (jotka pitäisi piilottaa jonnekin mutta suurin kysymys on että minne) ja pölyt (ei kai vieraat niitä huomaa jos villakoira ei pure, ja meillä ne on arkoja.. lymyävät seinien virustoissa etteivät jää täystuhojen alle). Siis kohta minä otan onkeeni irkissä saadun neuvon, ja siirryn pitämään yhdet isommat kekkerit kerralla kaikille aina kesäisin. Ei tarvitsisi joka kuukausi olla juhlia järjestämässä, ja kesällä voisi pitää ulkokutsut.. kukaan ei edes näkisi sisälle, joten siivouksesta voisi luistaa hyvällä omalla tunnolla. Vieraatkin varmasti tykkäisivät kun ei tarvitse olla vähän väliä kyläilemässä.

Muistin sentään aamulla, että tänään on Poppanan kerhopäivä. Tosin vasta parikymmentä minuuttia ennen kuin tytön piti kerhoon lähteä, muistin että heillä on tänään naamiaiset! Voi himskatti. Eikä tietenkään mitään naamiaisasuja tai naamareita kotona.. ainakaan ehjiä. Äkkiä penkomaan vaatehuonetta ja kaappeja, ja sain kuin sainkin (onneksi on tyttölapsesta kyse) kasaan röyhelörimpsua hametta ja puseroa niin että Poppanasta saatiin prinsessa. Lisäksi löysin hääpuvusta aikoinaan ylijäänyttä pitsiä ja Tiimarista ostettua askartelupunosta - punoksista väsäsin pikapikaa pannan, kieritin pitsin siihen ympärille ja vähän harsin neulan ja langan kanssa vielä kasaan. Näin saatiin tehtyä vielä hieno huntu asuun.. ja Poppana oli onnessaan :D . Jees, osaan minäkin joskus yllättää itseni ;)

Äh, omatunto soimaa nyt siihen malliin että kai se on pakko mennä siivoamaan sittenkin. Huomenna ei ehdi kuitenkaan. Muistin vasta illalla, että aamusta on Poppanan aika silmäpolille, ja viimeksikin siellä meni melkein kolme tuntia :P .. ja sitten on kaupassa käynnit ja ne leipomiset. Tai no, Mies saa hoitaa kauppareissun Pipan kanssa, tekeepähän jotain hyödyllistä sillä aikaa kun olen polireissulla.