Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, huhtikuuta 23, 2005

Teräshäät eli 11. hääpäivä

Tänään on tosiaan taas hääpäivä, jo yhdestoista eli kauan minäkin olen Miestä katsellut ;) Yhteisiä vuosia tulee 15 täyteen elokuussa. Hurjaa.

Miehellä on ollut vapaapäivä tänään, joten rahtasin hänet kauppakassien kantajaksi kauppaan. Miehen suunnatessa kaupan sisätiloja kohti, minä käänsinkin kärryt Alkoon, ja kysyin että eikös nyt hääpäivän kunniaksi voisi lasia sentään kuohuvalla kilistää.. "Ai.. onko meillä sellainen tänään?", kysyi Mies ja virnisti huvittuneena kun ei ollut edes muistanut.. no joo, ei tuo muista lastenkaan syntymäpäiviä joten annetaan anteeksi. Käytiin siis pullo kuohuvaa ostamassa ja saunan jälkeen korkataan.

Oili?

Muunlaiseen hurvitteluun tässä ei sitten kykenekään. Kolmatta päivää alamahaa särkee ja ph-suojat on kovassa tarpeessa (tein jopa muutaman kestoph-suojan - enkä ole hörhö ;D ). Asioista sanotaan aina, että niistä pitää puhua omilla nimillä mutta minusta tuo PeSun sanasto on mukavampi ;) . Asiaan vihkiytymättömille PeSun (=perhesuunnittelukeskustelufoorumi Verkkoklinikalla) sanaston lyhyt oppimäärä: Oili=ovis, Miina=munasolu, Simo=heh, no kai kaikki Simo Siimahännän tietää ;).
No niin, aloin nyt sitten miettimään, että miltä se tuntui kun Oili oli kylässä.. Hittolainen jos se tällaista kipua on niin äkkiä tässä pitäisi miehen pää kääntää ja lisää lapsia saada - tämähän on ihan karmeaa. Kävely sattuu, istumaan käyminen sattuu.. puhumattakaan limailuista (yök juttuja väliin ;) ). Mutta saas nähdä.. tuleeko se täti punainen sitten kahden viikon kuluttua. Jos tulee niin aika tarkkaan samaan menee kuin viimeksi, jolloin pyyhälsi päivä vajaa vuosi siitä kun Pipa oli syntyi.

Mutta nyt saunaan, sitten saa kylmää olutta ja kuohuviiniä. Koko päivä onkin mennyt ommellessa vaippoja ja hamppuimuja.