Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, huhtikuuta 16, 2005

Grillikausi alkoi

Aamun kauppareissun jälkeen sain tosiaan Vauvan päiväunille, joten hetihän se oli kiirehdittävä kankaiden kimppuun. Ja kuten tosiaan tuosta kuvasta näkyi, sain valmiiksikin ennen kuin päiväunet loppuivat :)

Vähän ennen kuin Vauva heräsi, isäni jo soitteli mökiltä, että olemmeko pian tulossa, he laittaisivat grilliä tulille. Niinpä kun mökille päästiin, oli grillipihvit jo paistettu ja pääsimme suoraan ruokapöytään. Ja voi aah ja nam nam kuinka ihanille grillatut pihvit maistuivatkaan pitkästä aikaa.. slurps. Pihvien lisäksi oli valkosipulikermaperunoita, että ihan herkkuateria kaikin puolin.

Poppanan päätä ei palele - talviturkki lähti

Vai pitäisiköhän sanoa, että neitiä ei palele mistään.. Tyttö tuli kysymään, että saako ottaa vaatteet pois ja mennä uimaan. Naureskellen Mies luvan myönsi, ja tuumattiin että eiköhän neiti tule äkkiä järvestä pois kun jalkansa kastelee.. Joo, niinhän sitä olisi luullut - Poppana kirmaili edes takaisin järvessä nilkkoja myöten ja kikatteli, välillä juoksenteli muuten vain pihalla (siis olisi luullut että palelee ilman, ei tuolla sentään ollut kuin +12 lämpötila) ja taas järveen. Sitten alkoi siellä roiskia ja loiskia, kävi välillä sisällä ja taas järveen. Hullun hommaa sanon minä. Kyllä tuo itsensä siellä kasteli.

Rupateltiin niitä näitä, kävin tervehtimässä mökkinaapureita ja katselemassa kuinka heidän mökinrakennusprojektinsa etenee, ja juotiin iltakahvit. Sitten olikin aika lähteä taas kotiin. Mökille jäi Mies, isäni, Tuuliviiri, Poppana ja Pipa.