Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, huhtikuuta 14, 2005

Luonnon ihmeitä

Tuuliviiri käveli ja talloi illalla Miehen selkää (siis selkähierontaa antoi) ja samalla isä ja poika juttelivat päivästä. Uutisissa näytettiin sinivuokko tai joku muu kukka (ei siis poliisi-sinivuokkoa), ja minäkin havahduin sen verran että tuumasin nähneeni tänään nokkosperhosen. Mies kertoi nähneensä hyttysen, ja koska Tuuliviiri ei halunnut osattomaksi tässä luontoaiheessa jäädä, paukautti nähneensä sipuliperhosen :DD . Selvisihän se sitten että Tuuliviiri tarkoitti tietenkin sitruunaperhosta.. s:llä alkoi joten eikö tuo nyt ollut ihan sama asia ;D ?

Tuosta tuli mieleen vielä kuinka Tuuliviirin opettaja kertoi eilen saaneensa hauskan hetken lukiessaan Tuuliviirin kirjoitustehtävää (sanat oli kyllä kirjoitettu oikein mutta sisältö..). Tehtävänä oli ollut kirjoittaa kuvista tekstiä ja kuvana oli ollut kuinka Kalle on juoksemassa kuntopolulla. Sen sijaan että olisi noin kirjoittanut, niin lapsuksena teksti oli ollut seuraava: "Kalle juoksee kuntopullolla". Opettaja oli kirjoituksen näyttänyt Tuuliviirille ja kysynyt, että missä on vika - huomasihan poika sen itsekin ja oli alkanut nauramaan.

Saumuria tarttee - juu vai ei?

Yhdessä vaiheessa tuumasin etten saumuria taida hankkia kun ovat niin kalliita. Kuinkas sitten sattuikaan, eikös irkissä joku jo laittanut eteen linkkiä Netanttilaan ja sieltä löytyisi saumuri 199 eurolla. Hmm, tuo olisi jo edukas verrattuna niihin mitä olen tähän asti nähnyt. Mieheltä sitten kysyin illalla, että saanko saumurin - kuulema saan jos ostan hänelle viikon kuluttua kirkkaan pullon mökille kun menee viettämään vapaa viikonloppua sinne :D . Tuo voisi olla jo kannattava kauppa ;) . Eikä Mies tuota kuitenkaan kaikkea kerralla joisi, se riittäisi useammaksi viikonlopuksi.

Aamua

Vähän kahdeksan jälkeen aamulla alkoi pinnasängystä kuulua "tätätättää hää hää" ja pikkuherra jytäsi vasten laitoja. Nappasin pojan viereen ja imetin makuullani kun en olisi millään jaksanut herätä. Otti niin voimille kun koko yön olin unissani pelannut Kaleidoskoopin kanssa korttia ja tikin voittaja sai aina kestovaipan palkinnoksi ja kierroksen voittaja pääsi hahtuvavillahousuja tekemään.. minäkin pääsin toisia jo aloittamaan.. siis unessa :D

Kuinkas sattuikaan sellainen ihme, että Vauva nukahti viereen! Jippii.. sain siis jatkaa unia itsekin. Herättiin sitten kymmenen aikaan kumpikin. Pipa ja Poppana olivat jo hereillä mutta näin pintapuolisesti näyttää siltä, että tytöt ovat katsoneet vain aamun piirrettyjä nauhalta kun mitään kaaosta ei ollut vastassa. Lihapullapaketin olivat jääkaapista ottaneet ja mussuttaneet lihapulla suihinsa mutta hyvähän se on että osaavat itsensä ruokkia ;)

1 Comments:

  • At huhtikuuta 14, 2005 1:25 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

    Kuinkas ollakaan, mullakin on äiti on vähän väsynyt päivä. Pitääkin ensi yönä yrittää nukkua kortin pelaamisen sijaan. Tässä sitä muuten taas näkee mikä ero on supermutsilla ja kammomammalla. Super on ehkä vähän väsynyt, mutta muistaa mitä tuli tehtyä yöllä - minä kammomamma en sen sijaan muista kortinpeluusta yhtään mitään ja väsy olen silti. ;)

    Mutta palkintoja vino pino kestovaippoja, tuo on korttipeli mun makuun. Ja hahtuvia... Aah, villaa!

     

Lähetä kommentti

<< Home