Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, huhtikuuta 09, 2005

Lauantaiaamua

Isosisko lähti eilen partioretkelle, joten yksi on joukosta poissa taas tämän viikonlopun. Tulevat huomenna takaisin. Retkikohteena on joku UPM Kymmenen erämaakämppä, ja kun Tuuliviiri sen kuuli, niin kysyi "mitäs jos tulee karhu vastaan?". Mies siihen murjaisi vastauksena: "No siksihän se puukko teroitettiin ja annettiin mukaan, voi puolustautua". Jooh, se on varmasti se puukko tuossa tilanteessa sama kuin Tuuliviiri tuikkaisi hammastikulla Esikoista.. Esikoinen raivostuisi nollasta sataan alle kahden sekunnin, ja sitten Tuuliviiri juoksisi ja lujaa.

Karhuista tulikin mieleen, että pitäisiköhän se alkaa Esikoista saatella jalkapalloharkkoihin kiväärin kanssa - jos tänäkin vuonna siihen hallin eteen ilmestyy karhu. Veikkaan että kivääri on turvallisempi turva kuin pyllistys, kun sellaistakin aikoinaan kuulin, että karhu lähtee toiseen suuntaan jos naisimmeinen pyllistää *wirn*. En usko että käytännössä riittäisi pokkaa tehdä tuo ja odotella että nuuhkaiseeko vai puraiseeko.

Puh.elin aika vaihtaa

Tällä kertaa voisin laittaa Soneralle kiitoskirjeen siitä hyvästä, että herätti minut tajuamaan sen tosiasian, että matkapuhelin on nykyään halvempi soittopeli kuin lankaliittymä - etenkin kun lankaliittymästä joutuu maksamaan 12,77 e/kk vuokraa. Soneralta tuli kirje liittyen tähän lankaliittymien hinnoittelun vapautumiseen (kilpailuun) ja kun sitten aloin ynnäilemään niitä hintoja, niin totesin että nyt taitaa tästä perheestä lankaliittymä lähteä. Se vain tietää sitä, että kotiin on ostettava uusi kännykkä. Pakkohan täälläkin on puhelin olla jos jollekin lapselle asiaa tulee niin voi soittaa, ja lapsille ei vielä puhelimia tule. Tuskin edes tulee ennen kuin ovat itse töissä ja tienaavat rahat millä maksavat puhelut.

Nyt sitten mietitään ostetaanko Nokian simpukka kotiin, vai tehdäänkö Saunalahden Xtra-sopimus. Toinen mikä pitää myös miettiä, on sitten se liittymä.. kenen, mitä maksaa, mikä kannattaa. Noitakin on kuin sieniä sateella, joten hieman kahlaamiselta tämä tuntuu. Miehen kännykkäliittymä menee vaihtoon myös, Tele2 ei osoittautunut hyväksi. Soittoäänitilaukset eivät onnistu, mms-viestit eivät mene perille ja asiakaspalvelukaan ei tunnu toimivan. Tammikuussa lupasivat selvittää mikä mättää, eikä mitään ole kuulunut. Pah! Pitäkööt liittymänsä.

No joo. Nyt voisi katsoa joko aamukahvi on valmista. Mies oli ajastanut sen sen verran myöhäiseksi ettei ollut valmista kun Vauva päätti herätellä taas kerran klo 8 jälkeen.

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home