Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, huhtikuuta 01, 2005

Vaatetuspulmia ja "raitista" ilmaa

Nyt on se aika vuodesta kun tällainen vanha kehäkettukin taas pähkäilee, että mitähän tuolle Vauvelille pitäisi päälle pukea vaunuihin. Aamusta mittari heiluu pakkasella tai nipin napin nollarajan yläpuolella, ja kuitenkin päiväksi on luvattu jopa +8 astetta lämmintä. Toppapuvussa luultavasti tukehtuisi, fleecepuku ei ehkä riittäisi kun on niin ohutta fleeceä, ainakaan vielä kun liikkeelle lähdetään.

Piti ottaa pari jumbokupillista kahvia ja mietiskellä asiaa ihan kaikessa rauhassa. Sitten päädyin pujottamaan Vauvan kevyttoppapukuun ohuen kypärämyssyn, lapasten ja töppösten kera. Vaunujen pohjalle vielä äitiyspakkauksen makuupussi, että jos näyttäisi kylmä tulevan niin siitä saisi äkkiä lisävarustusta pienelle. Itselleni laitoin, ah aina niin tyylikkään ja käytännöllisen kotiäitivarustuksen, eli tuulipuvun ja lenkkarit. Mukavan viihtyisä asu, joka ei ahdista.. siis minusta paras valinta ulkoiluun.

Kävin kirjastossa palauttamassa kirjan ja lainasin kaksi uutta, kävin kaupassa ja kävelin taas kotiin. Hikihän tuolla tuli, vaikka kotona vielä mietin että tarkenenko. Muuten mukava kävelylenkki mutta se koirankakan haju.. YÖÖÖÖÖK!! Koirat ovat ihan ok, ainakin ne koirat joita tuttavapiirissämme on, mutta ne koiranomistajat.. ne, jotka antavat lemmikkiensä paskantaa ihan minne vaan.. grrrrr! On se kumma ettei voi sitä lemmikkiä viedä metiköihin joita tässä kaupungissa riittää (koirapuistoja sen sijaan ei ole). Pitääkö sen koiran antaa tehdä tarpeensa juuri siihen missä ihmiset kävelevät? Tai toisten portin pieleen? Onneksi kaikki eivät ole samanlaisia kuitenkaan.

Tästä meidän ohi kulkee joku (tai useampikin, mistä sen tietää) toope, joka antaa hurttansa paskoa ilmeisesti ihan minne sattuu, kun usein niitä kakkakasoja on tuossa meidän portillakin - siis meidän tontillamme. Kotona jos satun tästä koneelta näkemään, että joku tuohon meinaa koiransa antaa kyykistyä, niin varmasti avaan ikkunan ja karjaisen vähemmän ystävällisellä äänellä! Hitto. Tuossa on metsä kaksi metriä meidän portilta eteenpäin >:I Yhden kerran olen päässyt asiasta sanomaan, ja sanomisesta sain osakseni "mikäs mäkättäjä tuo on" -katseen.. siis tyyppi ei osannut edes nolostua :o Hmph, ihan sama kun minä lasten kanssa ulkoillessani pissattaisin tai kakattaisin nuo muksut ihan missä vain heille hätä tulee :P No joo, nyt siis tuosta on hajuhaittaa, talvella se lähinnä on vain oksettavan näköistä. Mutta tänään se haju kyllä rikkoi varmasti kaikki EU direktiivitkin, oli se niin karseaa.

Vauva ei vaunulenkillä nukkunut kuin vartin, vaikka olin varma että olisi ottanut pidemmätkin päiväunet. Ei kyllä huutanutkaan eli siinä mielessä ihan kiva ulkoilureissu. Kotona kaivoin pikkuherran kevyttoppapuvusta esiin, ja totesin vaatetuksen olleen juuri sopiva. Ei ollut poika palellut mutta ei myöskään hikoillut.