Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, maaliskuuta 25, 2005

Silmät ristissä ja korvat rullalla

Päivä on mennyt hieman silmät ristissä. Vauva paralle nousi yöllä kuume vielä ripulin lisäksi, ja kitinää riitti sitten koko yön tarpeiksi. Kun kitinä loppui, ehdin juuri torkahtaa vain herätäkseni samantien uudelleen kitinään. Sylissäkään ei ollut pienellä hyvä kovin pitkään.

Korvat ovat rullaantuneet päätä myöten tästä äänten sekamelskasta. Pipa ja Poppana ovat ottaneet välillä yhteen railakkaastikin, välillä leikkineet sulassa sovussa mutta sekin kovaäänisesti kiljuen. Esikoinen on ollut kuin takapuoleen ammuttu karhu, ja Tuuliviiri kinannut aina kotona piipahtaessaan (ollut melkein koko päivän ulkona) ihan kinaamisen riemusta Esikoisen kanssa.. ja Vauva sitten kitissyt, känissyt ja välillä huutanut omaa taustaansa. Voi pojat että käy Miestä kateeksi... mökillä on niin rauhallista ja hiljaista. Puuh, onneksi huominen on ihan justiinsa, ja jospa kuumelääkkeen avulla Vauvankin yö sujuu paremmin, niin ehkäpä aamulla kaikki on taas valoisampaa - ja ainakin hiljaisempaa kun Pipa ja Poppana sinne mökille lähtevät.

Nyt kuullostaa rakkaan jälkikasvuni puheet iltapalan yhteydessä siltä, että yksi sun toinen saa kohta suun pesun saippualla.. juu-u, minä teen senkin jos eivät pidä huolta puheistaan. Turha opetella huonoja tapoja kun niistä ei meinaa eroon päästä, minä olen siitä hyvä esimerkki - ärräpäät lentävät aina silloin tällöin.

Ärsytystä

Tässä olotilassa olisi kiva heittäytyä telkkarin ääreen ja laittaa aivotoiminta offille ja vain tuijottaa tuota laatikkoa huoneen nurkassa.. mutta kun sieltä ei tule mitään katsomisen arvoista. TV1:n elokuvana joku jeesustelu (no se kai on pakollista kun on pitkäperjantai - ja pitkältä tämä tuntuukin, se on totta), TV2:sta ei mitään vielä pitkään aikaan - tuota Lapsityrannit-sarjaa voisi ajatella katsovansa mikäli hereillä olen.. jos saisi sieltä jotain vinkkejä. Maikkarin elokuva totta kai taas uusinta (haluan vain kopsata sen tv-luvankin kiitos) eikä edes niin hyvä juttu, että uudestaan katsoisi. Tällä hetkellä sieltäkään ei tule mitään mielenkiintoista, ja nelosella uppoaa jälleen kerran Titanic (kuinkahan mones kerta tuokin, nyt kaikki tietää varmasti että Titanic on uponnut). Eikä huomennakaan paljon paremmalta ohjelmisto näytä.. Nykyversio ylösnousemisesta tapahtuu Alien 3:n tahdissa.

Äh, paras mennä katsomaan mitä sotkua nuo tekivät keittiössä ja löysätä vähän pipoa. Mutta siis kaiken kaikkiaan toivotan kuitenkin ihan Hyvää Pääsiäistä kaikille!