Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, maaliskuuta 22, 2005

Että silleen

Jos palaisi Helsinki pohdinnoista päiväkirjaan ja tähän päivään...

Yrjö-setä sitten kai pakkasi kamppeensa ja poistui talosta. Ripuli-Risto sen sijaan tuli tilalle. Vauva kun heräsi klo 11, niin tunnin sisällä taisin vaihtaa 4-5 vaippaa. Aina kun sain vaipan vaihdettua ja pojan lattialle, niin kuului "lörts" ja vaatteista läpi. Pesukone on siis tänään pyörinyt kuin viimeistä päivää.

Lopulta käytin luovaa mielikuvitusta, ja kestoilijoita matkien päätin turvautua vaipoissa harsoihin.. Laitoin kertakäyttövaipan päälle harson imemään mahdolliset läpivuodot ja suojaamaan vaatteita. Ne kun alkoivat lopulta olla suurin osa likaisia tai pesussa. Harso toimikin loistavasti - sen jälkeen ei yksikään vaippalasti edes pyrkinyt ulos vaipasta. Vaippoja on kyllä kulunut tänään monta, olen seonnut jo laskuissa. Muutenkin Vauva on mennyt kehityksessä taaksepäin, pojulla ikää 10 kuukautta ja "täysimetyksellä", ja hereillä vain syli kelpaa. Taitaa siis huominen perhekerho jäädä väliin - tai ei taida vaan jää. Ei viitsi muita mennä tartuttamaan.

Posti toi odotetun paketin Kangastukusta, ja sormia oikein syyhyäisi päästä ompelemaan mutta taidan odottaa että pikkumies on kunnossa niin ei tarvitse ompeluksia vähän väliä keskeyttää. Ehdinpä hyvin pestä kankaat nyt tässä samassa pyykkiruljanssissa.

Toivottavasti huomenna olisi jo tämä vaippakaruselli historiaa.