Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2005

voi yrjö

Se taisi sittenkin olla mahatautia Pipalla.. Eilen illalla Poppana alkoi yhtäkkiä oksennella kaaressa pari kertaa, yön nukkui olohuoneen nahkasohvalla (helpompi pestä) ja mies toisella sohvalla yövahdissa. Kerran oli yöllä oksentanut.

Minä vääntyilin sängyssä klo 3:sta eteenpäin kun mahassa oli heikko olo. Klo 7 kuulin kuinka Isosisko kävi palvomassa posliinijumalaa, ja hieman ennen klo 8:aa kuului pinnasängystä "klunk klunks" ja perään lotinaa - Vauva oksensi. Uu jee, Vauva Miehelle ja sänkyä siivoamaan ja pyykkikone pyörimään. Itselläni oli edelleen heikko olo, ja kun peti oli tehty, juoksin minä vessaan kun kummastakin päästä tein tyhjennystä (hmm, mahtaa huomenna puntari näyttää alempia lukemia - laihdutusprojekti etenee *yrittää ajatella positiivisesti*).

Äsken kokeilin josko Vauva söisi ämmää. Ei pahemmin maistunut, ja sekin vähä mikä meni, tuli melko pian kaaressa takaisin. Keittiön lattialle tuli iso lammikko. Että rattoisaa sunnuntaita..

Nyt taidan mennä työntämään pääni pönttöön ja toivon kuolemaa tai pikaista parannusta *nieleskelee*

2 Comments:

 • At maaliskuuta 21, 2005 8:13 ap., Blogger Kerttunen said…

  Toipumistoivottelut sinne!

  Taitaa olla nyt liikenteessä (taas) jotain vatsapöpöä, nimittäin meidänkin pojan viime keskiviikkoinen parin oksun putki taisi sittenkin olla sitä itteään - lauantaina oli nimittäin Isosiskon vuoro oksentaa :(. Me ollaan Miehen kans _vielä_ vältytty, mut saas nähdä.

  Jaksuja!!

   
 • At maaliskuuta 21, 2005 10:34 ap., Blogger tsu said…

  Kiitos, nyt tuntuu jo paremmalta :) - onneksi!

   

Lähetä kommentti

<< Home