Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Imetystyynytehtailu alkaa?

Jeps. Se imetystyyny teki kauppansa :) . Olen jo katsellut tänään kotona olevista kankaista, että mistäköhän tekisi seuraavaan sisätyynyn. Mies kerran toi töistä verhokankaita kotiin kun liike lopetti niiden myynnin, joten tuollaisia paloja on jonkun verran. Verhoiksi ne eivät meillä käy koska mikään pala ei ole tarpeeksi iso meidän ikkunoihin eli tulisipahan käytettyä nuo pois nurkista.

Täytettä minulla taitaa olla vielä ainakin viiteen imetystyynyyn.. Sen verran riittoisaa tuo säkkituolin sisus, ja minulla on niitä kaksi hajalla olevaa kun eivät kestäneet meidän viiden kullanmurun käsittelyä - kas kummaa. Vaikka ei sen puoleen, ei kestänyt yksi nahkasohvakaan. Siitä saivat yhden paksun tukipuun poikki pohjasta kun käyttivät sohvaa trampoliinina. Vahingoista viisastuu myös vanhempana, viime jouluna joulupukki toi kotiin trampoliinin ja se onkin kovassa käytössä joka päivä. Siitä huolimatta sohvat kyllä kärsivät aina välillä edelleen jos silmä välttää.

Keksisota

Tänään on taistelun aiheena ollut keksit. Ruoan jälkeen oli jälkiruoaksi suklaamurukeksejä - niille jotka söivät ruokaa eli Poppanalta ne kiellettiin kun ei ruoka kelvannut. No kyllähän sen arvasi, että siinä vaiheessa alkaa huuto ja ovien paukutus. Ilmoitin, että keksiä saa kunhan ruoka on syöty, siitä huolimatta meni tunti ennen kuin neiti tuli ilmoittamaan että nyt on syöty (ja senkin Isosisko syötti ;D ). Isosisko sitten valisti, että kaksi keksiä kun muutkin sai (eihän meillä lasketa, eihän). Pipa nosti metelin kun hänkin halusi keksiä. Yritin selittää, että hän jo sai omansa - turhaan. Neitokainen huusi keittiön lattialla kunnes nukahti siihen varttia myöhemmin. Vasta siinä vaiheessa Isosisko kertoo ettei Pipa ollut vielä saanut kuin yhden keksin *huokaisu* . Noh, kun Pipa heräsi, annoin hänelle vielä yhden keksin (tasapuolisuutta vaativat nämä lapsukaiset). Tyttö vain oli niin väsynyt, että kitisi ja itki ja välillä närsi keksiä, kunnes vain makasi lattialla ja itki puoliksi syöty keksi vieressä. Kannoin tytön sänkyyn ja sinne simahti uudelleen. Sillä välin Poppana oli käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja meinasi syödä Pipan keksin, ja siitä taas Tuuliviiri huutamaan että se on Pipan. Otin keksin talteen ettei nyt siitä tulisi taas tappelua, että kuka sen saa mutta mutta... Poppana aloitti kovan huudon kun "minä sain vain yhden keksin". Selvisi että oli antanut toisen Isosiskolle.. Krääh.. kohta pitää lähteä ulos tai minä alan kiipeilemään seinillä.. Mitä opimme tästä? Tästä lähtien äiti ja isä syövät keksit salaa lapsilta! (joo joo, näin minä aina vannon)

***

Mies ja osa lapsista ulkona. Minä en päässytkään kun piti jäädä odottelemaan että Pipa heräisi kauneusuniltaan ihan itse. Tönimiset ja muut eivät saa aikaan mitään reaktiota mutta hengitys kuuluu eli hengissä on sentään. Huomenna pitänee ottaa ja mennä aamupäivästä ulos kun Vauvalle tulee päiväuniaika tai jää huomennakin ulkoilu väliin kun illalla on kauppareissu.

Päätin tormistautua tässä muutenkin kuin niin että yritän ehtiä ulos joka päivä.. Jos aloittaisin vaihteeksi kilot alas -kampanjan. Nyt on hyvä aloittaa kun olisi paljon vähemmän pudotettavaa kuin Tuuliviirin syntymän jälkeen. Silloin tuli tiputettua painosta pois reilu 20 kiloa, nyt riittäisi alle 10 kiloa. Jospa sitten olisi ilo käydä niitä farkkujakin sovittelemassa. Katsotaan kuis naisen käy.. löytyykö itsekuria vai ei.

1 Comments:

  • At maaliskuuta 14, 2005 11:14 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

    Piti vaan kirjoittaa, että sait kirjoituksillasi paitsi hymyn huulille niin myös ääneen hekotusta aikaiseksi. Ihanaa pyöritystä sulla. :D Eipä käy kateeksi ;)

     

Lähetä kommentti

<< Home