Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, maaliskuuta 10, 2005

Kiireinen päivä

Kello on kaksi iltapäivällä ja sain vasta nyt Vauvan nukkumaan - poika olisi kyllä ollut aiemminkin jo valmis mutta kun en ehtinyt syöttämään.. ja kuka sitä tyhjällä vatsalla nukkuisi hyvin? Nyt on muutenkin minulla hengähdyshetki. Olen reilun kaksi tuntia siivonnut ja laittanut ruokaa, ja minulla on hiki. Ruoanteko vie aikaa kun ei uuniin saa kerralla kuin yhden pellillisen, ja nyt on tarkoitus testata irkissä kehuttua jauhelihapannaria - eikä yksi pellillinen meidän sakille riittäisi.

Tulostin kenkkuilee

Ruoanlaitto piti aloittaa tulostamalla tuo ohje paperiversioksi ettei tarvitsisi juosta koneen luona vähän väliä kurkkimassa, että mitäs pitikään tehdä. Laitoin virran ja painoin "tulosta" linkkiä.. tulostin surahti käyntiin, alkoi klonksottaa ja paperinsyötön virhevalo alkoi palamaan. Ja vaikka kuinka katsoin, en nähnyt että paperia olisi ruttaantunut minnekään. Eihän siinä muu auttanut kuin että minä - tekniikan ihmelapsi suorastaan joo - alan purkamaan tulostinta osiin. Tällä kertaa se hyödytti.. Joku oli meinannut että tulostin tarvitsee omega-3 -kapselin :> Sellainen löytyi jumittamasta jotakin pyörää mikä sen paperin olisi rullannut sinne minne kuului (heh, eikös ollutkin hienosti selitetty, sanoinhan että olen tekniikan ihmelapsi). Otin kapselin pois ja heti toimi. Olen nero ;) (kukas se lehmän hännän nostais jos ei lehmä itse).

***

Noin, tässä välissä kävin kääräisemässä toisenkin jauhelihapannarin rullaksi ja heitin kummatkin uuniin saamaan juustokuorrutusta. Täyte ainakin on niin herkullisen makuista, että jos lapset jatkavat maistettuaankin tuota "yök yök" -juttua niin minä syön kyllä mieluusti sen yksin. Olkoot nälässä jos käyvät nirsoilemaan. Tai no, ruisleipää on lisäksi mutta siitäkin nuo nirsoilevat :P En kyllä ole kuullut kenenkään lapsen nirsoilevan itseään nälkään kuolleeksi eli eiköhän se mitä talossa on, maistu viimeistään kun on tarpeeksi nälkä. Luotan siihen.

Jännä juttu kyllä. Tuo ruoan teko vie nälän pois, joten nälkä ei kyllä enää ole. Syötävä kuitenkin. Kahden tunnin kuluttua pitää olla 4 v:n muskarissa, siellä menee aikaa n. puolitoista tuntia. Sitten kotiin ja jos sitten ehtisi Vauvankin kanssa ulos tänään. Mies lähtee Esikoisen ja Kakkosen kanssa lätkäpeliin suoraan töistä eli minä kai sitten kuskailen lapsosia niin että ensin muskarista kotiin, pakkaan kaikki kotona olevat lapset kyytiin, haen Esikoisen futisharkoistaan ja vien nuo kaksi Miehen työpaikalle, ja sitten taas takaisin kotiin. Tuossa vaiheessa onkin sitten hyvä jäädä ulos 4 v:n, 2 v:n, Kolmosen ja Vauvan kanssa.

Äh, kyllä pitäisi keksiä paremmat kutsumanimet noille lapsukaisille tänne blogiin.. minäkin sekoan noissa kohta. Ehdotuksia kenelläkään? Huomatkaa, minä oletan että tätä lukevat muutkin kuin minä itse ;) Mietin jo Ankkalinnan henkilöitä enkä muista kuin Leenun, Liinun ja Tiinun.. nuo olivat ne ankkatytöt.

4 Comments:

 • At maaliskuuta 10, 2005 3:11 ip., Anonymous Iona said…

  No siis, Leenu, Liinu ja Tiinu on tytöt selvästi, ja pojat on sitten Tupu, Hupu ja Lupu ;)

  Vai vai, olisiko kaksi tytöistäsi Tuho Sr. ja Tuho Jr. ;)

  Hmm ei tämä ollutkaan niin helppoa..

   
 • At maaliskuuta 10, 2005 5:14 ip., Blogger tuleva kätilö said…

  Ja kun noin kehuu, niin reseptiä kansalle, kiitos :)

   
 • At maaliskuuta 10, 2005 10:03 ip., Blogger Kaleidoskooppi said…

  Mulla olisi ehdotus tyttöjen nimiksi:

  Tuhotyttökaksikko voisi olla Marina ja Vilinä. Kuten jo moneen otteeseen olet kertonut, niin isompi tuhotyttö käyttää usein supervoimaansa Marinaa. Pienempi tuhotyttö voisi olla Vilinä, vauhtia ja virtaa varmasti riittää.

  Isoin tytöistä voisi olla Ilona, kun syöttelee ja auttelee äitiä pienempien kanssa eli on äidin Ilona.

   
 • At maaliskuuta 11, 2005 1:05 ip., Blogger tsu said…

  io, joo.. ei se niin helppoa ole :)

  kaleidoskooppi, hmm.. täytyypä miettiä..

  Hyviä ehdotuksia, kiitos :)

   

Lähetä kommentti

<< Home