Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, maaliskuuta 04, 2005

Hiihtoloman 5. päivä

Voisi jopa nimittää päivää "lasten siivouspäiväksi". Aamupäivästä komensin jälkikasvun siivoamaan jälkiään kun alkoi yksi sun toinen huone olla sen näköinen ettei oikein tiennyt mihin jalkansa laittaa. Vaikka noin kerran viikossa nuo tämän urakan (toki naristen ja marmattaen) tekevät, niin kummasti tuolta aina löytyy leivänmurusia, mandariinin kuoria, kananmunan kuoria, juustopalasia tai muumioituneita omenan karoja tai nakkeja (yööks) - ja noissa huoneissa EI saa syödä. Ilmeisesti meillä on liian tuoretta ruokaa tarjolla kun ne saavat jalat alleen ja liikkuvat minne haluavat.. vai oliko se päinvastoin jos ne jalat alleen saavat..

No, niin tai näin. Siivottava on. Varsinkin kun on yövieraita tulossa eli mamma ja pappa. Tuon tietäminen on luultavasti syy siihen, että valitus ei ollut korvia raastavaa vaan enemmänkin sellaista "kuuluu asiaan" -tyylistä. Periaatteena kun minulla on ollut aina se, että minä en lasten leluja siivoile, vaan ne on heidän itsensä siivottava. Muutoin leluja odottaa mappi Ö.. siis roskis *kammomamma taas kerran*. Ainoastaan Vauvan lelut hoidan minä itse, en toki vaadi vajaan 10 kk:n ikäistä vielä siivoamaan - se olisi turhaa energian tuhlausta.

Hih, 4 v. ja 2 v. käyvät vähän väliä ihastelemassa vessan pönttöä ;) .. Esikoinen pesi sen ja pönttöön laitettiin wc-raikastin joka värjää veden siniseksi. On kuulema ihan samanlaista vesi nyt kuin uimahallissa - kumpikaan ei kuitenkaan onneksi ole pönttöön yrittänyt sukeltaa, että ei nuo ihan toivottomia tapauksia ole ;D Itseasiassa, ihan mukavia tyttösiä nuo ovat, vähän vilkkaita vain välillä, ja sitä "asennetta" himpun verran liikaa vanhimmalla tuhotehotytöllä.

Vanhimman tytön eli tuon 9 v:n kävin viemässä juuri viimeiseen hiihtolomaviikon tapahtumaan eli luisteluun, siis noihin kaupungin järjestämiin ohjelmiin. Nyt pitää muistaa vahtia kelloa että huomaan kahden aikoihin hakea poiskin. Vaikka osaisihan Kakkonen sieltä kävellenkin tulla mutta annetaan nyt kyyti kun auto pihassa seisoo, ettei turhaan tule maksettua autoveroja ja vakuutusmaksuja.