Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, maaliskuuta 03, 2005

Vitsikirja?

On tämä outoa.. Minä raukka reppana kirjoittelen täällä kuinka kamalia riiviöitä minulla on, ja mitä tekevät tutut? Nauravat mokoma kun näitä lukevat. Ihan kuin tämä olisi vitsikirja. Pitäisikö siis vaihtaa nimikin Vitsikirjaksi.. tai jospa vain alkaisin periä osinkoa pidentyneestä eliniästä. Jos tämä niin hauska on, niin kaverit hei, te elätte ikuisesti ;) Aika pelottava kohtalo vai mitä?

Mies käväisi tuossa ruokatunnilla, ja hyvä ettei ruokaan tukehtunut kun kauppareissusta sillekin kerroin. Ruoassa ei ollut vikaa eli ei siksi meinannut tukehtua, vaan nauruun :o - mies siis samanlainen kuin ystävätkin. Lupasin että saa ottaa seuraavalla kerralla 4 v:n mukaan kun on kauppaan menossa.. katsotaan sitten kuka nauraa.

Xbox

Vihdoin ja viimein sain tarkastettua tarviiko tuohon meidän pelikonsoliin niitä johtoja vaihtaa. Viikon olen odottanut että mies nuo tarvittavat tiedot, päivämäärän ja sarjanumeron, ottaisi mutta näköjään oli parempi tehdä asia itse. Nyt on uudet johdot tulossa. Taas yksi asia pois päiväjärjestyksestä.

"Marina" ei sitten nukkumaan käynyt.. nyt riehuu pikkusiskon kanssa leikkihuoneessa. Ovi on onneksi kiinni niin hieman rauhaa sentään tässä. Vauva kävi nukkumaan, Esikoinen lähti jalkapalloharkkoihin, Kolmonen tuli sisään lämmittelemään (ja lähti taas ulos) ja Kakkonenkin kotiutui jo ystäviensä syntymäpäiviltä. Jos nyt edes tällainen rauha säilyisi loppuillan niin olisi ihan kiva.

Huh, meinasin tässä pelästyä että olen missannut Vauvan neuvolan mutta en onneksi. Se on vasta maanantaina. Olipa hyvä että tuli mieleen ja kaivoin neuvolakortin esille, en ollut tuota muistanut edes kalenteriin merkitä. Maanantaina saakin sitten mennä tukkaputkella. Klo 11 neuvola, ja klo 12 alkaa 4 v:n kerho - tietysti eri suunnissa kumpikin eli ilman autoa ei tuo homma ratkea.

Mutta nyt postiin - se paketti mikä piti jo maanantaina postiin viedä, matkustaa edelleen auton takapaksin kyydissä.

3 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home