Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2005

Illan lyhyt vielä

Lämmin pulla ja kylmä maito... että ne osasivatkin olla hyviä. Leipomisten jälkeen mies lähti viiden vanhimman lapsen (+ kahden ylimääräisen) kanssa pulkkamäkeen. Parin tunnin jälkeen tytöt halusivat jo kotiin, joten mies toi heidät edeltä ja meni vielä poikien kanssa takaisin tunniksi. On nämä nyt saaneet happea. Kakkonen kotiutui siis samalla.

Pyykkisavotan sain hyvään alkuun. Huomenna on hyvä jatkaa. Enää minun ja kolmen lapsen vaatteet viikkaamatta, ja iso vuori lakanoita ja pyyhkeitä mankeloimatta.. mutta lattia näkyy jo. Se on enemmän kuin moneen viikkoon ;) Onneksi on kokonainen huone ihan vain puhtaita pyykkejä varten niin ne eivät häiritse ketään.

Anoppi soitteli myös kun mies oli vielä pulkkamäessä. Hänelle oli naapuri tuonut monta kymmentä ahventa kalareissultaan, ja kyseli hakisiko mies ne pois. Anopilla ei niille ollut tarvetta, ja etenkin kun ne piti vielä perata. Ei noilla meilläkään ole menekkiä, ovat ihan liian pieniruotoisia meidän perheen makuun mutta minun isälleni ne kelpaavat kyllä. Mies siis saa vielä tänään perata kaloja, ja laittaa pakkaseen (Esikoinen lupasi kyllä auttaa mutta saa nähdä mitä siitäkin tulee). Pitää sunnuntaina muistaa antaa ne vanhempieni matkaan kun lähtevät takaisin kotimatkalle (kunhan nyt ensin perjantaina tänne tulevat).

Palomuuri

Tuosta kun aamulla päivittelin tuota tietoturvaa, niin selvisi että Nortonin palomuuri oli vähän turhankin tehokas :P Heti kun palomuuri vaihtui F-secureen, alkoi Windowsin päivityksetkin onnistumaan. Tähän asti olen hakannut suurin piirtein päätäni seinään kun mitään päivityksiä en saa vaan herjasi jotain virhekoodia. Joopa joo, no nyt toimii nuokin.. Sainkin heti 22 päivitystä asentaa koneelle.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home