Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, maaliskuuta 01, 2005

Mies ärsyttää

Kun pojat sain haettua uimahallilta kotiin, oli menossa kolmas maailmansota vähintään heidän välillään. Syy: Esikoinen oli saanut joltain kaveriltaan tikkarin, ja Kolmosella ei tikkaria ollut. Eikä sellaista siis myöskään saanut kun en ollut varautunut ostoksia varten eli ei ollut lompakko mukana.

Kotona Kolmonen (eli tämä 7 v.) alkoi itkeä ja valittaa mahakipua pian ruokailun jälkeen. Valitus oli kova :( Tuli mieleen tämän vuoden ensimmäinen yö kun sain klo 4 aikaan yöllä olla skrabaamassa jäitä auton tuulilasista irti ja kuskata miehen ja pojan ensiapuun. Silloin apu löytyi peräruiskeesta - oli kakka jäänyt jonnekin suolenmutkaan jumiin. Nytkin kysyin että onko saanut vessassa käytyä, "juu juu" oli vastaus mutta kun ehdotin että kokeilisi vielä kerran, niin vastauksena oli huuto ettei voi kun maha on niin kipeä. Totesin että nyt on sitten pakko odottaa jonkin aikaa, että iskä pääsee töistä, en voinut lähteä poikaa päivystykseen kuskaamaan kun Vauva nukkui ja tuhotehotytötkin ovat saaneet virtapiikin jostain.

Mies oli suunnitellut puiden sahaamista töistä tultuaan, ja kun sanoin että suunnitelmiin tuli muutos, nyt saa viedä pojan päivystykseen, niin mitä tekee tämä luomakunnan kruunu (mukamas).. suuttuu kun hänen suunnitelmansa menivät myttyyn! ARRRRGGGHHH!! Minunko sinnekin olisi pitänyt lähteä Vauvan kanssa istumaan (Vauva kulkee sinne minne minäkin kun maitobaari on minun mukanani), joka oli juuri herännyt nälkäisenä ja kakat vaipassa?? Ihan kuin ei olisi noita hyppelyjä jo ollut ihan tarpeeksi... kauppaan, kotiin, uimahallille, kotiin, uimahallille, kotiin... ja vielä pitää kaupassa tänään pikaiseen käydä kunhan auto palautuu taas pihalle. Voi äly! Että iso mies kehtaakin äristä, eihän se pojan vika ollut että kipeäksi tuli. Joskus tekisi mieli potkia ukkoa takapuoleen muutaman kerran.