Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2005

Hiihtoloman 3. päivä

Ai miten niin lasken päiviä ja odotan että paluu arkeen tapahtuu ;) Onneksi tänään on mies kotona, joten joku muukin saa pitää kuria talossa enkä vain minä. Pakko aina välillä äänijänteitä käyttää tai lapset elelisivät kuin pellossa. Tosin tämä aamu on ollut ihmeen rauhallinen... Esikoinen makaa edelleen sängyssä, vaikka kello on jo 11.25, ja pikkutytötkin heräsivät vasta tunti sitten. Mies on ulkona tappelemassa moottorisahan kanssa - ja vaikuttaa siltä että moottorisaha voitti koska lähti sitä huoltoon kiikuttamaan. Että se siitä puiden sahaamisesta tälläkin kertaa.

Minä olen ollut jo klo 8 jälkeen hereillä kun Vauva päätti ettei enää nukuta. Otin pojun viereeni ja lykkäsin tissin suuhun ja sainkin huijattua pienen vielä nukkumaan vajaan tunnin ajaksi. Minulta vain uni karkasi, taas kerran. Noustiin sitten klo 9 jälkeen ylös, mies keitti aamukahvit ja siinä kahvia juodessa väänsin samalla pullataikinan kohoamaan tuollaiseen pieneen saavin kokoiseen vatiin että mahtuu... Normaalikokoisesta taikinasta kun ei tule kuin sanomista tässä perheessä kun pullat loppuisivat kerralla - nyt niitä jää pakastettavaksikin vähän. Leipominen on sitten se miehen osuus. Minä en ehdi/jaksa. Selkä ei ennenkään tykännyt leipomisasennosta, nykykunnossa varmasti vielä vähemmän.

7 v:n maha

Eilinen mahakipu hellitti sitten kun päivystyksessä sai peräruiskeen. "Kamala kokemus taas", tuumasi poika, "mutta auttoi kipuun". Sehän se pääasia on :) Kävin kaupasta vielä lakua ostamassa, ja täytyy apteekista ostaa ilmeisesti risiiniöljyä pullo lääkekaappiin, että jos sama toistuu niin apua on kotonakin ;) Jokohan nuo lapset alkaisivat uskoa minua siinä asiassa, että vettäkin pitäisi juoda aika paljon enemmän kuin mitä juovat...

Roskapostia lykkää

Piti päivittää tässä tietoturvat astetta paremmiksi kun sähköpostilootaan lykkää mielettömästi roskaa. Lontoonkielisiä posteja mm. Ulhgyjjjgh nimiseltä henkilöltä (varmasti menee tuolla itselläänkin kieli solmuun kun nimeään yrittää sanoa), ja jotain himskatin pornoa. Voi yök - ei voisi vähempää kiinnostaa :P Tuollaisten lähettäjille kuula kalloonkin on liian lempeä rangaistus sanon minä.

No niin, jospa jatkaisin tässä Vauvan nukutusta ja kurkkaisin vaikka irkkiinkin välillä. Statsit ei kartu jos ei irkkaa, ja tipun vielä kanavan top10-listalta pois kokonaan ;) Sehän olisi ihan hirveää.