Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

tiistaina, maaliskuuta 08, 2005

Happi loppuu

Hohhoijaa.. Vauva taintui päiväunille sitten vasta klo 18. Pitkiä unia en uskaltanut antaa ottaa, puolentoista tunnin tirsat saivat riittää - Vauva kyllä ilmaisi kiukkuisesti olevansa erimieltä siitä riittävyydestä.

Tuhotehotytöt olivat vauhdissa taas. Löysivät Esikoisen dödöpullon ja supsuttelivat sitä "hieman"... Leikkihuoneessa ei voinut hengittää ollenkaan pyörtymättä, ja koko muukin talo haisee niin että happinaamari olisi tarpeen tässä koneen ääressäkin. Pitää oikein keskittyä etten kirjoita mitään sekavaa. Hyh himskatti! Tuntuu että tuo maistuu jo suussakin.

Hobby Hall lähetti postimyyntikuvaston. Mies on jo pidempään etsiskellyt ajastimella toimivaa kahvinkeitintä mökillekin, ja nyt tuolla näytti sellainen olevan. Komensi äkkiä tilaamaan ettei käy samoin kuin edellisellä kerralla, että myivät eioota (taitaa olla hyppyhallin menestystuote tuo eioo). Ja silloinkin tein tilauksen vain päivää myöhemmin kuin kuvasto tuli postissa kotiin. Nyt oli sentään siinä mielessä parempi juttu, että sitä tuotetta ei varastossa ollut tälläkään kertaa mutta se on tällä viikolla tulossa. Jätin tilauksen odottamaan, ja samalla tilasin 2 v:lle synttärilahjaksi Ihaa-keppihevosen. Voin jo mielessäni kuvitella kuinka tyttö kirmaa ja juoksee ja kiljuu aamusta iltaan vetäen ympyrää olohuoneesta keittiöön ja taas takaisin, ja 4 v. marisee ja kiljuu ja huutaa kun haluaa hänkin kokeilla.. Apua! Tässä alkaa väkisinkin miettiä että olikohan tuo ihan järkevä teko... jos vaihtaisi tuon käsirautoihin ja kettinkiin ja suukapulaan.

Mies lähti aiemmin Kolmosen kanssa katsomaan lätkäpeliä. Kolmoselta kysyttiin eilen että lähteekö mukaan. "En". Samaa kysyttiin tänään ja vastaus oli sama. Mies teki lähtöä ja kysyi vielä kerran.. "Joo lähden, odota niin käyn vessassa eka".. ja siinä vaiheessa alkoikin sitten tulla jo kiire että ehtii ajoissa. Kolmonen on tuollainen tuuliviiri, sen olemme saaneet todeta monta kertaa ja taas kerran todistettu.

Jaaha, jokohan ikkunan voisi sulkea. Alkaa sukat pyörimään kohta jaloista ja hampaat kalisemaan yhteen. Ja kaipa se pitää laittaa Vauvalle iltapuurokin valmiiksi eli jospa pääsisi irti tästä tuolista hetkeksi..