Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, maaliskuuta 06, 2005

Rauhallinen sunnuntai

Aamusta heräsin silmät ristissä.. Tuli valvottua Vauvan kanssa (kumman kauan pikkuinen jaksoikin mennä neliveto päällä) puolille öin kun Mamma ja Pappa vieraisilla olivat. Ikävä kyllä poikkeaminen totutusta taisi vaikuttaa Vauvan uniinkin ja unet olivat levottomat ja pientä itkeskelyä oli vähän väliä (tai siltä se minusta tuntui kun en ehtinyt kunnon uneen kertaakaan) klo 4 asti, sitten heräsi itkemään mutta tissitainnutus toimi onneksi muutamassa minuutissa. Sen jälkeen uni jatkui hieman vakaampana, kunnes klo 7 aikaan meinasi hihkua siihen malliin että nyt herätään.. Nukahti kyllä uudestaan kun en eväänikään liikauttanut. Päätin etten nouse ennen kuin huutaa selkeästi eikä vain kitise, ja sitä huutoa ei siis tullut.

Klo 10 heräsin uudelleen, ja nousin ylös. Vanhempani tuppaavat lähtemään aina niin ajoissa että mikäli halusin vielä heidän kanssaan jutella niin ei kannattanut nukkua myöhään. Vauva heräsi vähän minun jälkeeni eli kyllä meillä symbioosi toimii hyvin (ja nyt alkoi maitohanat valua kun Vauvaa ajattelin - poju vain on nukkumassa juuri päiväuniaan).

Aamukahvin yhteydessä maistettiin sitten sitä eilistä mango-bruléeta, ja sen sanon että oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun tuota teen. Hyi himskatti kun siitä tuli makeaa :P - ja se että lapsetkaan eivät siitä tykänneet kertoo jo paljon. Mies kyllä piti siitä mutta yhden takia en tuota enää ala leipomaan.

Klo 11 aikoihin Mies ja Esikoinen lähtivät sitten Esikoisen jalkapalloturnaukseen, ja Mamma alkoi kokkaamaan karjalanpaistia. Teki ruoan siihen kuntoon että sen saattoi jättää muhimaan pataan, ja lähtivät ajelemaan kohti Helsinkiä. Kivoja ruokavieraita kun tekevät ruoat eivätkä sitten jää edes syömään ;) Kiire johtui Mummoni soitosta, pyysi vanhempiani poikkeamaan sitä kautta, joten eivät voineet jäädä odottelemaan ruoan valmistumista kun olisi mennyt kotiinmeno niin myöhäiseksi.

Minulla on päätä särkenyt luultavasti huonosti nukutun yön takia sen verran, että olen sitten viettänyt aikaa lähinnä tv:tä katsellen ja tietokoneella. Päiväunet olisivat viisas ratkaisu mutta kun ei malta. Pitäisi kyllä yrittää vieroittautua tästä koneella olosta.. alkaa jo uniin tunkea tämä. Viime yönäkin näin unta blogista, kotisivuista, irkistä, msn:n messengeristä ja sen verran sekaisin olin kun Vauva havahdutteli horroksesta, että välillä muistan miettineeni pitäsikö joku linkki poistaa kotisivuilta että Vauva nukkuisi paremmin.. joopa joo...

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home