Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, maaliskuuta 05, 2005

Aamun aloitus

Aamusta heräsin klo 9 siihen, kun kuulin vieraiden jo tulleen. Kolmosen ääni raikasi kaikkein kovimmin kun innostui mamman ja papan tulosta. Olisihan tuo vielä väsyttänyt mutta en kehdannut enää kylkeä kääntää, vaan kampesin itseni ylös. Vauva nukkui edelleen sikeästi, oli nukkunut jo klo 22.45 asti.

Keittiössä olin sopivaan aikaan, loppasuut meinasivat juoda kaiken aamukahvin mitä Mies oli laittanut ajastimella valmiiksi ennen töihin menoaan. Sain viimeiset pisarat mutta se riitti. Pöydällä odotti Ikeasta ostettu uunivuoka, näytti kyllä sen kokoiselta että seuraavalla kerralla ruoka ei lopu kesken vaikka olisihan tuo voinut vieläkin isompi olla (minusta on tullut suuruudenhullu ruoanvalmistusastioiden suhteen ;) ), ja yllätyksenä 5 litran iso valurautapata :)) Hobby Hall mainosti noita jokin aika sitten aika edukkaaseen hintaan (25 euroa) ja ensimmäinen erä oli Vantaan myymälästä loppunut parissa päivässä, isälle ja äidille oli myyty ei oota ekalla ostos yrityksellä. Kivaa, nyt voin tehdä pataruokaakin kun on astiassa kokoa - edellinen 3 litran pata kun on jo ajat sitten jäänyt liian pieneksi.

Irkki toimii muistuttajana

Eilen sain todeta taas kerran, että minulla on joissain asioissa pitkät piuhat. Monet ovat jo käyttäneet lapsensa 3 v. -neuvolassa ja kertoneet siellä saatuja mittoja. Olen niitä katsellut ihan kaikessa rauhassa, eikä mikään kilinäkello ole päässä soinut. Ennen kuin eilen. Tajusin että hetkinen, 2 v. täyttää pian 3 v. eli olisihan tuo aika aiheellista varata hänellekin neuvola-aika! Ensimmäistä kertaa olen meinannut unohtaa kokonaan jonkun lapsen neuvola-ajan tilaamisen kokonaan - uusi osoitus entistä haperoituneemmasta muistista? Onneksi Vauvalla on maanantaina tuo neuvola, pitää muistaa varata samalla reissulla aika Viitosvilpertille.

Puuh, ja synttärijuhliakin pitäisi alkaa suunnittelemaan parin viikon päähän. Sitä ennen vain tarvitsee ottaa selvää Viitosen kummitädin suunnitelmista kun hänen pojallaan on samana päivänä syntymäpäivät, ja samaten kälyltä kysyä että mitä päivää hän on suunnitellut nuorimmaisensa juhlapäiväksi kun nekin ovat muutama päivä myöhemmin. Ettei nyt kaikki osuis samalle päivälle.. voi kakkukiintiö tulla muuten täyteen ennen kuin on joka paikassa ehtinyt pippaloida. Ja sehän olisi katastrofi kaikessa muussa suhteessa paitsi vyötärön mitan kannalta ;)

Nyt alkoi maha murista eli jospa lähtisi etsimään murkinaa ettei se vyötärömitta vain pienene vahingossa. Eikös se niin ollut että saavutetuista asemista ei luovuta? Jos vaikka vielä yrittäisi sumopainijaksi joskus.