Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

perjantaina, maaliskuuta 11, 2005

Pipa vauhdissa

Tällä kertaa kyytiä sai äiteen puuterimaiset poskipunat ja puuterit. Menin katsomaan (hmm, unohdin jo mitä) jotain makuuhuoneeseen, ja näin Pipan laatikollani.. Kasvot nenästä alaspäin punaisen kirjavina eri sävyisissä poskipunissa ja tyttö vain lisää kaksin käsin kasvoilleen mätti.. Hohhoijaa mikä näky :DD Paita oli myös parin sentin puuterikerroksen saanut että aika rauhassa oli neiti saanut kasvojaan ehostaa, vaikka Isosisko selän takana oli. Hän hoiti tomaatintaimeaan netissä, joten ei huomannut mitään. Jee?

Onneksi Mies oli saunassa, joten kiikutin Pipan äkkiä pesulle Miehen pestäväksi. Kaikkea nuo keksivät... koskahan se sääntö, "äidin laatikoille ei mennä", alkaa toimimaan. Odotan sitä aikaa - tosin Vauvakin kasvaa tuossa koko ajan ja on selkeästi tulevaa termiittimateriaalia.

Poppana ja Pipa saivat Tuuliviirinkin itkemään tuossa aikaisemmin. Tuuliviiri ja luokkatoverit olivat saaneet tietyn hiihtomäärän jälkeen palkinnoksi karkkia, ja tytöt olivat käyneet kotona sitten repun tyhjäämässä omiin mahoihinsa :/ Itkuhan siinä pojalta pääsi.