Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2005

En minä sitten ehtinyt mitään kävellä uimahallille. Vauva nukahti kun muut lähtivät pulkkamäkeen, ja nukkui vielä kun muut tulivat uimasta kotiin. Minä käytin ajan hyödyksi ja päätin tehdä valmiiksi puolivalmiin imetystyynyn siltä varalta, että eräs irkkikaveri sen haluaisi ostaa (hänellä on laskettu aikakin ihan pian) - ja jos ei hän niin myyn sitten jollekin muulle koska minä en kahta tarvitse. Päälliskangas siis oli ompelematta.. tai niin minä luulin..

Joko sille sisätyynylle oli näytetty kättä terävämpää tai sitten siihen oli purettu aggressioita, rikki se kangas joka tapauksessa oli. Siis uutta sisätyynyä tekemään ensin. Pihi kun olen, halusin vetoketjun talteen siitä entisestä, ja jos tiedätte mitä säkkituolien täytteenä on, niin tiedätte että se on vihonviimeistä hiutaletta pöllyämään. Olin puoliksi valkoinen lumiakka kun olin saanut vetoketjun irroitettua.

Ompeluinnostus oli sen verran kova, etten malttanut lopettaa ennen kuin tuli valmista. Päälliskankaassa on nallekuviollista collegea, alapuolella vaaleansinistä. Posted by Hello