Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, maaliskuuta 24, 2005

Urheilua automarketissa

Olihan se pakko sinne kauppaan tosiaan mennä.. ja se oli juuri niin kamalaa kuin ajattelinkin. Suurpujottelun sm-kisat suorastaan. Yritin puikkelehtia ihmisten ja kärryjen muodostamien esteiden välistä sulavasti kuin virtahepo - ostoskärrykseni vain sattui ilmeisesti kärry, jolla oli oma tahto. Se olisi väen väkisin halunnut mennä eri suuntaan kuin minä ja törmäillä muihin ostoskärryihin, ja minä sitten kengänpohjat sutien yritä kääntää sitä siihen suuntaan mihin minä olen menossa. Hiki tuli. Kaupasta selvisin ulos tunnissa - kävi tuuri ja pääsin kassalle melkein heti kun menin reunimmaiseen kassaan, jostain syystä ne keskikassat ovat aina kauhean suosittuja jonoista päätellen.

Pääsiäisestä

Meillä ei pääsiäistä pahemmin noteerata. Rairuohoja en laittanut kasvamaan, tipusia sun muita ei myöskään näy. Sen myönnytyksen pääsiäiselle tein, että mämmiä sentään ostin, sitä on oltava. Ja tietty kermaa. Niin ja lapsille suklaamunia. Suklaamunat ovat vain kilohinnoitelleet itsensä ulos meidän budjetista, joten jokainen muksu (paitsi Vauva - pientä sorsitaan taas) saa vain kolme suklaamunaa ja pienen suklaalevyn. Edes jotain kun pääsiäispupua kylään odottavat.

Esikoinen oli askarrellut kivoja koristeita koulussa (kuva alla). Ekan kerran kun näin niin tuli jo mieleen että mitä ihmettä nuo ovat, piti läheltä alkaa tutkailla ennen kuin selvisi. Uusiokäyttöä risoille sukkiksille - sisään sahanpurua, vehnänsiemeniä, kastelua... ja päästä alkaa kasvamaan heinää (jaiks, tuohan kuullostaa melkein minun päältäni).. Sitten piirretään kasvot tai tehdään esim. kilpikonna kuten Esikoinen oli toisesta tehnyt :)

Esikoisen askartelut Posted by Hello

Aika hienoja minusta :)

Pipan lahja

Hyppy Hallista tuli vihdon Pipan synttärilahjapaketti. Neitokainen innostui kun sai ison paketin, ja voi sitä riemua kun Ihaa-keppihevonen paljastui. Ilmeisesti Ihaan pää ei ole täynnä tyhjää kun Pipan käsissä ei pää pysy ylhäällä vaan laahaa maata. Poppana, kuten arvasinkin, nosti metelin kun ei heti saanut sitä kokeilla ja reilun puoli tuntia tytöt juoksivat ympäri taloa. Toinen kiljuen karkuun "tämä on minun!", ja toinen huutaen ja maristen perässä "anna, minäkin haluan kokeilla". Hohhoijaa.. ja eikös Tuuliviiri yhtynyt myös tuohon anna anna -kuoroon kun kotiutui. Siinä vaiheessa Mies pakkasi kamansa ja lähti mökille - kiitos vain ;) No, lauantaina Pipa ja Poppana lähtevät sinne myös.

Muisti on hyvä, vain vähän lyhyt

Vielä eilen muistin hyvin, että tänään on Poppanalla muskari. Suurpujottelun osakilpailuista kotiuduttuani kamala kokemus oli kuitenkin deletoinut muistini totaalisesti ja suunnittelin jo viettäväni iltaa ompelukoneella (samalla toki irkkiä vahtien, ompelukone on tässä selkäni toisella puolen) tai jopa sohvalla löhöillen hetken aikaa. Onneksi minulla on Isosisko.. "äiti, eikös Poppanalla ala muskari kohta?". Hupsista heijaa, niin tosiaan. Äkkiä Vauvalle vaippaa vaihtamaan (läpipatskat :P ), imettämään ja sitten Poppanan kanssa matkaan. Isosisko ihanainen lupasi syöttää ruoan purkista Vauvalle :) Muskarin aikana Isosisko jopa soitti ja kysyi, että voiko antaa muutakin ruokaa kun 8 kk:n Piltti-purkillinen oli uponnut ennätysvauhtia ja Vauva protestoi äänekkäästi taustalla. Ilmeisesti ruoka alkaa vihdoin taas maistumaan. Oli tarjonnut sitten vielä hedelmäsosetta, ja sekin oli tehnyt kauppansa kokonaan.