Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2005

Hei me rokataan taas

Ilta meni eilen ihan mukavasti, Vauva vähän kitisi vielä lämpöisenä mutta kuumetta ei enää ollut. Klo 22 poju nukahti, ja kömmin itsekin pian sen jälkeen nukkumaan. Yö sujui sitten hieman niin ja näin.. klo 1.15 ja 3.20 Vauva heräsi huutamaan. Ei kelvannut juominen eikä mikään ja kun takaisin sänkyyn laitoin, hiljeni ja kävi nukkumaan. Aamulla herättiin sitten kesäaikaa klo 11.

Juhlintaa

Toissapäivänä tuli kutsu lasten serkun K:n 7 v. -juhliin. Aamusta tarkkailin sitten Vauvan olotilaa, että voidaanko mennä vai ei. Ensimmäinen kiinteä kakkakin tuli viimein :)) joten ripulikin on nyt ohi - miten sitä voikin olla iloinen mokomasta haisevasta läjästä. Käytiin sitten pippaloissa nauttimassa voileipäkakkua, täytekakkua ja kahvia. Ihan kiva oli päästä välillä pois kotiympyröistä. Käly kertoi mahataudin olleen tällä viikolla heilläkin, samaten lankomiehen perhe oli sen saanut :/ .. että meidän perheen kekkereissä ei kukaan jäänyt osattomaksi, vieraatkin saivat osansa.

Lainalapsi

Ja koska suurin osa omista lapsista on poissa, piti ottaa kälyltä mukaan lainalapsi. J-serkku halusi tulla Isosiskon kaveriksi yökylään, ja mitäpä tuota estelemään - nyt on kerrankin tytöillä tilaisuus olla rauhassa ilman että pojat ovat sotkemassa heidän juttujaan. Täytyy huomenna sitten katsella kuka hakee tai vie J:n pois. Mökkiläiset luultavasti kotiutuvat jo puolen päivän jälkeen. Isosisko ja J ovat leikkineet mukavasti Vauvan kanssa kun pikkuinen seuraa tyttöjä huoneesta toiseen neliveto päällä ja muristen. Välillä kikattaa onnessaan kun tytöt kutittelevat tai muuten hassuttelevat pienen kanssa. Tällä hetkellä en tiedä onko tuo nyt niin kiva leikki menossa.. Vauva pärisyttää niin että kuola lentää, ja tytöt matkivat perässä.. tuollahan tarvitsee jo sateenvarjoa.

Rauhallista eloa siis tämä päivä. Sen verran sekaisin kellojen siirrosta olen, etten oikein tajua että kohta pitäisi nukkumaan mennä. Ei väsytä tippaakaan, ja Vauvan iltaruoka osui nyt melkein puuroaikaan.. Pitänee vähän sumplia ja tarjota puuro myöhemmin. Elikkä jospa ompelisi taas vähän aikaa (sitä olen tänään tehnyt enemmänkin).