Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

lauantaina, maaliskuuta 26, 2005

Kuumeilua ja haaveilua

Yöllä alkoi vähemmän riemukas meno kun nukkumaan meinasin mennä.. Vauva heräsi huutamaan (oli jo tunnin nukkunut), ja välillä suorastaan kirkui tulikuumana, eikä mikään ollut hyvä. Ei kelvannut vesi, ei äidinmaito, ei sylissä heijaus eikä paikallaan olo. Tunnin huutoa kuunneltuani soitin ensiapuun kysyäkseni voiko Pronaxenin kanssa antaa joko Burana tai Panadol suppoja. Lopulta selvisi, että Panadolia voi antaa - äkkiä kääntämään kaapit nurin (tiesin että jossain on niitäkin suppoja) ja etsimään. Onneksi löytyivät. Supot peppuun, ja vielä pari tuntia kiljuntaa kovaa ja korkealta.. sitten ihana hiljaisuus. Nukutin Vauvan tällä kertaa viereen, ajattelin että jos yöllä herää niin on helpompi kun ei tarvitse hypätä ylös sängystä ehkä montakin kertaa. Mutta nyt Vauva sitten nukkuikin kuin tukki puoli kymmeneen aamulla, ja herättyään selvästi ihmetteli että mites hän äidin vieressä oli nukkunut - ja innoissaan kiipeilemään minun päälleni ja taputteli "hellästi" kasvojani.

Isosisko ihanainen oli keittänyt aamukahvit minulle valmiiksi ja tehnyt kaksi leipääkin aamupalaksi :) Ihana tytär minulla :) Aamutouhujen jälkeen pakkasin vaatetta ja ruokaa mökille vietäväksi (ja ne suklaamunat että pupu voi vieraisilla käydä), ja lähdin kaupan kautta viemään Pipaa, Poppanaa, Esikoista ja Tuuliviiriä (pojatkin halusivat mukaan) mökille. Aah, ihanan rauhallinen ja hiljainen ilta ja huominen siis kenties odotettavissa mikäli Vauvan olo pysyy suht hyvänä (nyt ei ole hirveän kuuma ja viihtyy lattiallakin ainakin vähän).

Raha-anomus

Muistinpas sitten jättää myös tuon miljoona-anomuksen Veikkaukselle. Olisi se kyllä ihanaa jos voitto kohdalle osuisi.. Ei tarvitsisi rasittaa pientä pääkoppaa turhilla ajatuksilla ehkäisystä. Sen kuin oltaisiin vain ihan luomusti ja katsottaisiin kuin meitin kävisi. Miehelläkään tuskin sitten olisi enää mitään sitä vastaan, että lisää lapsia tulisi.

Lapsillekin kun laittaisi säästöön tulevaisuutta varten niin äkkiäkös tuo 2,4 miljoonaa euroa meiltä olisi mennyt. Lainat toki maksettaisiin pois, uudempi pikkubussi ja toinen farmariauto, uusi isompi mökki (nykyinen on hieman ahtaanpuoleinen, siinä yksi syy miksi en sinne niin hingu - tulee ahtaanpaikankammo) ja hieman isompi vene, että koko perhe ja muutama vieraskin mahtuu kyytiin... Ei mitään pröystäilytyylistä, vain sen että mahdutaan. Ah, haaveilu on niin ihanaa. Jospa se salama iskisi kahdesti.. johan Miehen voitosta on aikaa reilu kaksikymmentä vuotta.

Mökillä sattuu ja tapahtuu

Rakkaat rauhalliset pienet naperoisemme ehtivät olla mökillä vajaan kuusi tuntia kun Mies jo soitteli. "Tule hakemaan poikasi kotiin" (ai miten niin minun.. kyllä ne on Miehen jos tuhojaan tekevät..). Esikoinen ja Tuuliviiri olivat hieman riehuneet ja rikkoneet vuodesohvasta jalat :P Olivat sen jälkeen lähteneet liukkaasti ulos mökistä jäälle pilkkimään, ja jonkin ajan kuluttua olivat Miehelle huudelleet että onko tämä käynyt mökissä sisällä.. Se oli Miehestä jo sen verran pahaenteistä, että lähti käymään sisällä ja .. no.. sanotaanko että jos mökeillä ihmisiä on niin kuului varmaan vähän kauemmaskin kun oli keuhkopurjeitaan leyhyttänyt.. Yrittää nyt korjata ne jalat ettei tarvitsisis lattialla nukkua.

Poppana puolestaan oli hieman aiemmin isän kanssa pilkkimään lähtenyt mutta totteliko puhetta siitä, että kävelee vain siellä missä isä? Heh, ei tietenkään. Oli lähtenyt omille teilleen ja toinen jalka oli jo mulahtanut jään läpi kun isä kävi nappaamassa tukevammalle jäälle ennen kuin koko likka ui. Enää ei taida Miehellä niin rentouttavaa ja hiljaista olla mökillä...

Ompelurauha

Minä sain vihdoin valmiiksi Vauvan potkarit. Ihan noista tuli sen näköiset kuin pitikin.. Kyllä on ihana ommella silloin kun kukaan ei vähän väliä keskeytä. Vauva nukkui reilun kolmen tunnin päiväunet eli aikaa oli mukavasti.
valmista tuli Posted by Hello