Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

torstaina, maaliskuuta 31, 2005

Ihmeitä tapahtuu

Kahdesta kadonneesta asiasta se epätodennäköisin löytyi - siis pyörän avain. Jeh, etsin siihen heti avaimenperän ja kehotin Isosiskoa pitämään avaimesta parempaa huolta. Mutta se ulkoilupuku on kadonnut.. sitä ei ole missään. Täytynee soitella pian Hesaan ja kysellä olisiko siellä näkynyt Mammalle ja Papalle vähän turhan pientä vaatetta.

Poppanan muskarin aikana kiertelin ja kävelin kaupungin keskustassa ja nautin kauniista kevätpäivästä. Eksyin Tiimarissa sitten käymään ja silmään osui hieno jumbokahvikuppi.. olen miettinyt jo pitkään isomman hankkimista, ja tuo oli pakko saada. Niin hieno lehmän kuva kupin kyljessä, ja sehän sopii hyvin tähän imetysuraan ;) Nyt ei tarvitse aamuisin juosta koko ajan kuppia täyttämässä.

Muskarin jälkeen tulin pikaisesti kotona käymään, syötin Vauvan (joka nukahtikin sitten rinnalle) ja lähdin viemään Pipaa ja Poppanaa mökille. Isosisko jäi vahtimaan Vauvan unia. Mökillä oli viikossa sulaneet lumet hurjan paljon. Jää ei myöskään houkutellut enää kävelemään, ja kauempana oli jo selkeä vesialue.. "kohta saa veneen vesille", tuumasi Mieskin iloisena :D No juu, saa saa.. heti kun nämä paksut jäät pihalta sulavat. Ei meinaan venetraileri tuosta irtoa ilman kuumailmapuhallinta vielä aikoihin, niin paksu jääkerros tullut tuohon missä vene on - puolet renkaista ovat jäässä jumissa, joten ei tarvitse pelätä edes venevarkaita. Traileri on ja pysyy tuossa.

Kotiin tultuani lähti Isosisko ja Esikoinen samalla ovenavauksella hakemaan Isosiskon pyörää. Tuuliviiri oli kaverinsa kanssa pihalla ja totesinpahan vain, että kurahousut olisi jees isommillekin ipanoille mutta milläs ne tuollaiselle jötkäleelle saa päälle.. ei millään.

Nyt iltapalaa, iltapuuroa, herätyskellon viritystä Isosiskolle ja mikro popcornien tekoa Tuuliviirille. Tuuliviirillä on huomenna koulussa hyvänkäytöksen juhla, ja se taas tietää sitä, että saavat viedä kouluun naposteltavaa.