Kotikaruselli

Perhe-elämän pyöritystä johon kuusi lasta antaa tahdin - marssijärjestyksen määrävät kuitenkin vanhemmat

Esikoisen 13 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Isosiskon 11 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker

Tuuliviirin 9 v. synttäreihin on aikaa
Lilypie Baby Ticker


Lilypie Baby Ticker

Pipa
Lilypie Baby Ticker

Vauva-Taapero
Lilypie Baby Ticker

keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2005

Lenkkarit from hell

Tuuliviirin lenkkarit osoittautuivat murheenkryyneiksi. Ilmeisesti tekopaikka on ollut otsakkeessa oleva tai sitten joku made in tsing tsang tsong. Eilen käytiin vaihtamassa lenkkarit uusiin kun päällinen oli revennyt. Tänään kun tulin Isosiskon kanssa kaupasta, sain kuulla että Tuuliviirin lenkkarit ovat taas rikki!

Ulkonäöltä näytti siltä, että jalkapallon sijasta (Tuuliviiri sanoi vain potkineensa palloa kavereitten kanssa) oli tullut potkittua maamiinaa - siis ihan räjähtäneet päälliset :o . Eihän siinä muu auttanut kuin lähteä taas Citymarkettiin kenkiä ehjiin vaihtamaan. Samanlaisia ei kyllä otettu enää. Mietin jo, että lähettäisinkö pojan kenkätehtaalle kenkien testaajaksi niin ei tarvitsisi myydä sutta ja sekundaa..

Isosiskon kanssa käyty kauppareissu oli myös antoisa. Mentiin tytölle ostamaan ulkoiluhousuja, ja minä löysin vihdoin farkut itselleni.. kokonumeroa en kyllä paljasta :P . Ostin iltasiideritkin ja tunnustus kaksi tälle päivälle.. tuntuu kuin se nousisi huppuun ;)

Taitava nukkuja

Pipa osoitti taas taitonsa nukahtaa minne sattuu. Viimeksi neiti nukkui hangessa, nyt pöydän ääressä istuvilleen unipupu pään alla. Hienot on unenlahjat. Oli ihan pakko ottaa kuvia.


Pipa nukkuu Posted by Hello

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home